Quantcast

Η δημιουργός του Sharp Objects ψήνεται για δεύτερη σεζόν, αλλά γιατί ακριβώς;

Η φράση μίνι-σειρά δε σημαίνει τίποτα για κανέναν πια

THE NERDSTREAM

12 Μαρτίου 2019

Έλα ρε παιδιά. Δε φτάνει που έχουμε τα χολιγουντιανά στούντιο να μετατρέπουν σε κινηματογραφικό σύμπαν σχεδόν κάθε ταινία που υπάρχει ή να ετοιμάζουν 34 sequel για κάθε τίτλο πριν καν βγει στις αίθουσες, τώρα θα παθαίνουμε το ίδιο και με τις σειρές που αγαπάμε; Παλιά, αν θυμάστε, οι καλές σειρές κινδύνευαν ανά πάσα στιγμή να κοπούν. Τώρα, δεν τις αφήνουν να τελειώσουν.

Όχι, δεν παραληρούμε, φίλες και φίλοι. Ο λόγος που τα λέμε αυτά είναι ότι η δημιουργός του υπέροχου περσινού Sharp Objects, δηλαδή η Marti Noxon, δήλωσε πως πιθανώς να υπάρξει sequel της μίνι-σειράς του ΗΒΟ. Συγκεκριμένα, μίλησε με το The Hollywood Reporter και είπε πως το συζητάνε από κοινού με την συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου, Gillian Flynn, παρόλο που η ίδια η Noxon πέρσι είχε απορρίψει κατηγορηματικά κάθε πιθανότητα sequel.

Να θυμίσουμε κάπου εδώ ότι το ίδιο συνέβη και με το Big Little Lies πέρυσι, δηλαδή την έτερη γαμάτη μίνι-σειρά του ΗΒΟ που τελικά από το πουθενά απέκτησε sequel παρόλο που είχε ολοκληρωθεί ωραιότατα (σημειωτέον πως οι δύο σειρές είχαν επίσης τον ίδιο σκηνοθέτη, τον Jean-Marc Vallee). ΟΚ, ναι, λατρέψαμε το Sharp Objects και λατρέψαμε την Amy Adams ως Camille, αλλά όχι. Το καλό με τις μίνι-σειρές είναι ότι ολοκληρώνονται στην ώρα τους και με το ρυθμό τους ρε παιδί μου. Ας παραμείνει έτσι.

Best of internet