Quantcast

Αθόρυβα έσβησε το Nightflyers, η νέα σειρά του George R.R. Martin που δεν είδε κανένας σας

Καληνύχτα γενειοφόρε πρίγκηπα

THE NERDSTREAM

20 Φεβρουαρίου 2019

Πιθανώς να πέρασε κάτω από τα ραντάρ σας και να σας διέφυγε, αλλά όσο ο λαός αφενός περιμένει το μεγάλο φινάλε του Game of Thrones κι αφετέρου μαρκάρει στενά τον George R.R. Martin να γράψει το επόμενο βιβλίο της σειράς, ένα άλλο έργο του γλυκυτάτου διοπτροφόρου και γενειοφόρου γέροντας βρήκε τον δρόμο του για την μικρή οθόνη.

Πρόκειται για το Nightflyers, αγαπητοί φίλοι και φίλες, κι όπως βρήκε τον δρόμο του για την μικρή οθόνη, έτσι ακριβώς τον έχασε κιόλας. Η sci-fi horror νουβέλα του Martin μεταφέρθηκε σε τηλεοπτική σειρά φέτος τον Δεκέμβριο από το Syfy Channel (με το Netflix να έχει τα διεθνή δικαιώματα διανομής), κι η αλήθεια είναι πως στην αρχή φάνηκε αξιοπρεπές. Παρόλα αυτά, κατά κοινή ομολογία, η σειρά εξελίχθηκε σε μέγιστη φόλα κι έτσι το τηλεοπτικό δίκτυο αποφάσισε να το κόψει.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε εκπρόσωπος του Syfy στο Deadline, η σειρά έκανε εν γένει τίμια νούμερα. Αν και το δίκτυο σχεδίαζε να συνεχίσει το Nightflyers για κάμποσο ακόμα, ειδικά εφόσον τελειώνει το Game of Thrones (και με το πρώτο spinoff του ήδη να ετοιμάζεται), απ’ ό,τι φαίνεται τα προαναφερθέντα νούμερα δεν ήταν αρκετά για να δώσουν την σειρά από το πελέκημα. Τι να πούμε, κρίμα, πάμε γι’ άλλα.

Best of internet