Quantcast

Τέλος ο Punisher από το Netflix, λυγίσανε κι οι δυνατοί

Μαζί του κόβεται κι η Jessica Jones

THE NERDSTREAM

18 Φεβρουαρίου 2019

Αν λέγαμε ότι δεν το περιμέναμε, φίλες και φίλοι, θα λέγαμε ψέματα – και ψέματα ούτε είναι σωστό ούτε μας αρέσει να λέμε. Γενικά, τα πράγματα είχαν ζορίσει πολύ ανάμεσα στην Marvel, τη Disney και το Netflix, με αποτέλεσμα να δούμε όοολες τις υπερηρωικές σειρές της streaming πλατφόρμας να κόβονται η μία μετά την άλλη τους τελευταίους μήνες. Οι τελευταίες που είχανε μείνει ήταν ο Punisher κι η Jessica Jones. Ε, μαντέψτε τι έγινε τώρα.

Ναι λοιπόν, σύμφωνα με το αποκλειστικό ολόφρεσκο ρεπορτάζ του Deadline, ο Punisher κι η Jessica Jones κόβονται ένα μήνα μετά τη δεύτερη σεζόν του πρώτου και λίγους μήνες πριν την τρίτη σεζόν της δεύτερης. Συγκεκριμένα, έτσι δίνεται το τέλος στο όλο πλάνο Marvel/Netflix που ξεκίνησε το 2013 με το πλάνο για τις τηλεοπτικές σειρές Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Punisher και The Defenders.

Προφανώς, μιας και η Disney ανοίγει δικιά της πλατφόρμα (με την πρώτη σειρά Marvel να έχει ήδη ανακοινωθεί για εκεί), δεν θέλει μάλλον να έχει παρκαρισμένους τους χαρακτήρες της σε ανταγωνιστές. Παρόλα αυτά, προς το παρόν οι επίσημες ανακοινώσεις μιλάνε για απόφαση του Netflix, με την ίδια τη Marvel να παίζει αυτό το παιχνίδι των ανακοινώσεων, οπότε ακόμα δεν έχουμε επίσημες τοποθετήσεις για το μέλλον των χαρακτήρων.

Ο πρωταγωνιστής της φρεσκοκομμένης σειράς πάντως, ο Jon Bernthal, απηύθυνε ήδη έναν χαιρετισμό από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram:

Best of internet