Quantcast

Μέχρι το 2020 τουλάχιστον θα πρέπει να περιμένουμε για νέο κύκλο Atlanta, πράγμα προκλητικό

Αλλά τουλάχιστον το FX μας ξαναφέρνει σύντομα το Fargo

THE NERDSTREAM

5 Φεβρουαρίου 2019

Εντάξει, ΟΚ, άμα είσαι ο Donald Glover (ή ο Childish Gambino, αν θέλετε), τότε η αλήθεια είναι πως μάλλον τρέχεις και δεν φτάνεις, αφού έχεις βαλθεί όλα αυτά τα χρόνια να κατακτήσεις τον κόσμο της τηλεόρασης, του stand-up comedy, του hip hop και του σινεμά. Στο μεταξύ, πέρσι λατρέψαμε το φουλ την δεύτερη σεζόν του Atlanta, οπότε όπως φαντάζεστε δεν βλέπαμε την ώρα για την επιστροφή της.

Παπάρια όμως, ούτως ειπείν, αγαπητοί φίλοι κι αγαπητές φίλες. Όπως αποδεικνύεται, το Atlanta θα αργήσει να επιστρέψει, ακριβώς επειδή ο Glover είναι πλέον τρομερά πολυάσχολος και περιζήτητος. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του τηλεοπτικού δικτύου FX, John Landgraf, μίλησε στο press tour του Television Critics Association και είπε ότι ο νέος στόχος για τον τρίτο κύκλο του Atlanta είναι πλέον το 2020, αν όλα πάνε καλά.

Κατά τ’ άλλα, στο ίδιο press tour ο Landgraf μίλησε για τις υπόλοιπες πολυαναμενόμενες επιστροφές σειρών του FX. Για να είμαστε ακριβείς, μας έδωσε τα υπέροχα νέα ότι ο επόμενος κύκλος του Fargo πρόκειται να ξεκινήσει την παραγωγή του μέσα στον φετινό χειμώνα, πράγμα υπέροχο. Ταυτόχρονα μας ενημέρωσε επίσης πως το λατρεμένο Legion πρόκειται να ολοκληρωθεί με τον επερχόμενο τρίτο κύκλο του, γεγονός που μας χαροποιεί γιατί καλό είναι οι σειρές να τελειώνουν όταν θέλουν οι δημιουργοί τους κι όχι όταν αποφασίζουν τα τηλεοπτικά δίκτυα.

Για την ιστορία, και οι δύο προαναφερθείσες σειρές ανήκουν στον υπεραγαπημένο μας Noah Hawley.

Best of internet