Quantcast

Μετά από 6 ταινίες και 24 παιχνίδια, το Resident Evil ετοιμάζεται να γίνει ΚΑΙ σειρά στο Netflix

Έρχεται τηλεοπτικό reboot μόλις 3 χρόνια μετά την τελευταία ταινία

THE NERDSTREAM

25 Ιανουαρίου 2019

Σας έλειψε το Resident Evil, φίλοι και φίλες; Αν ναι, καλά τα νέα. Αν όχι, στα τέτοια σας. Το κτηνώδες media franchise που βασίστηκε στην σειρά video games της Capcom (η οποία μετράει ήδη 24 παιχνίδια από το 1996 μέχρι σήμερα), ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά του Netflix.

Ενώ το κινηματογραφικό franchise με την Milla Jovovich ολοκληρώθηκε μόλις το 2016, έπειτα από 6 ολόκληρες ταινίες που (κυρίως) σκηνοθέτησε ο Paul W.S. Anderson, τώρα το αποκλειστικό ρεπορτάζ του (γενικά αξιόπιστου) Deadline μας ενημερώνει πως η streaming πλατφόρμα έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την παραγωγή μιας νέας horror σειράς βασισμένης στην μυθολογία του Resident Evil.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, η γερμανική εταιρία παραγωγής και διανομής Constantin Film έχει αναλάβει ήδη το πρότζεκτ, αναζητώντας στο μεταξύ τον κατάλληλο άνθρωπο για τον ρόλο του showrunner. Κατά τ’ άλλα, η νέα σειρά αναμένεται να κρατήσει το βασικό premise του franchise, αλλά να μην βασιστεί σε κάποιον προϋπάρχοντα τίτλο. Αντίθετα, μάλλον θα έχουμε μια πιο σκοτεινή horror ιστορία πάνω στις βρωμιές της Umbrella Corporation.

Ακόμα δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, ούτε κι έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Netflix, οπότε περιμένουμε.

Best of internet