Quantcast

Τηλεοπτική σειρά Blade θέλει να φτιάξει ο δημιουργός του Punisher, κι είναι ο καταλληλότερος να το κάνει

Αφού κι ο δεύτερος κύκλος του Punisher λατρεύτηκε εξίσου

THE NERDSTREAM

24 Ιανουαρίου 2019

Μετά από την όλη ταλαιπωρία στο τηλεοπτικό σύμπαν της Marvel και του Netflix, με τις διαδοχικές ακυρώσεις σχεδόν όλων των σειρών της, ο δεύτερος κύκλος του The Punisher έσκασε μύτη στις οθόνες και λατρεύτηκε με την ίδια ένταση που είχε λατρευτεί και ο πρώτος. Βέβαια, ΟΚ, κι ο Daredevil αποθεώθηκε δικαίως στην τελευταία σεζόν του, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το κόψιμό του, δυστυχώς.

Τώρα, λοιπόν, καθώς περιμένουμε να δούμε άμα θα ακυρωθεί κι ο Punisher από την streaming πλατφόρμα, ο showrunner του, Steve Lightfoot, δήλωσε στο ComicBook.com ότι θέλει να αναλάβει κι έναν ακόμα υπερήρωα: τον Blade. Ναι, τον λατρεμένο μας φονέα βαμπίρ με τα μαύρα δερμάτινα και τα μαύρα γυαλιά που λατρέψαμε στα 90s με τον Wesley Snipes.

Βέβαια, ήδη το τελευταίο διάστημα είχαν αυξηθεί οι φήμες για μια επιστροφή του Blade στη μικρή ή την μεγάλη οθόνη. Για την ακρίβεια, ο ίδιος ο Snipes μίλησε δημόσια το φθινόπωρο και δήλωσε ότι γίνονται διάφορες συζητήσεις πάνω σε πιθανά μελλοντικά πρότζεκτ με τον Blade, κι ο ίδιος φυσικά ψήνεται τα μάλα να επανέλθει στον ρόλο. Ακόμα δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο, λοιπόν, αλλά είμαστε χαρούμενοι που ανακινείται σιγά σιγά το ζήτημα.

Best of internet