Quantcast

Το True Detective έχει νέο trailer κι όλα θυμίζουν τον πρώτο κύκλο, ευτυχώς

Η φάση είναι πηχτό σκοτάδι και μπουρδουκλωμένος χρόνος

THE NERDSTREAM

12 Δεκεμβρίου 2018

Το True Detective, φίλοι και φίλες, επιστρέφει επισήμως – κι όλα δείχνουν ότι θα πάρουμε επιτέλους την συνέχεια που μας χρώσταγε ο μετριότατος δεύτερος κύκλος του πριν από τρία χρόνια.

Με τον Mahershala Ali του House of Cards, του Luke Cage και φυσικά του Moonlight (για το οποίο βραβεύθηκε με Όσκαρ Β’ Ρόλου) να πρωταγωνιστεί, τον Jeremy Saulnier (που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο ανεξάρτητο αμερικάνικο σινεμά με τα εκπληκτικά Blue Ruin και Green Room, αλλά και φέτος με το Hold the Dark) να σκηνοθετεί τα επεισόδια από κοινού με τον βετεράνο Daniel Sackheim, τον David Milch του υπερ-αγαπημένου και αδικοχαμένου Deadwood να υπογράφει το σενάριο και, βέβαια, τον Nic Pizzolatto να βρίσκεται επικεφαλής της σειράς, η τρίτη σεζόν του True Detective μοιάζει να χρειάζεται ένα θαύμα ώστε να καταφέρει να μην βγει γαμάτη.

Κι ενώ ήδη είχαμε δει το πρώτο trailer και μας είχε ανοίξει την όρεξη, έπειτα ήρθε η ανακοίνωση ότι ο τρίτος κύκλος της σειράς του HBO πρόκειται να έρθει στις 13 Ιανουαρίου. Τώρα, λοιπόν, έσκασε μύτη και το νέο trailer του True Detective, κι απ’ ό,τι φαίνεται θα έχουμε ξανά το σκοτεινό μπρος-πίσω στον χρόνο μαζί με το μυστήριο φιλοσοφικών προεκτάσεων που λατρέψαμε στην πρώτη σεζόν. Χαζέψτε με την ησυχία σας και υπομονή μέχρι τον Γενάρη:

Best of internet