Quantcast

Στο νέο teaser του Game of Thrones η φωτιά συγκρούεται με τον πάγο και δε χρειάζεται καν ηθοποιούς

To ΗΒΟ κάνει το δικό του tribute στη σειρά βιβλίων που γέννησαν το GoT

THE NERDSTREAM

7 Δεκεμβρίου 2018

Όπως γράφαμε πρόσφατα, είμαστε στην τελική ευθεία για την ύστατη σεζόν του «Game of Thrones» και το HBO έχει ήδη ξεκινήσει να μας σπαμάρει με κάθε είδους υλικό για να ανοίξει τη όρεξη μας για αίμα, χιόνι και δράκους, αν και εδώ που τα λέμε δεν είχε κλείσει και ποτέ. Το πρώτο χτύπημα ήταν οι εικόνες από το πρώτο επεισόδιο, το δεύτερο ήταν ένα βίντεο με παλιό footage, στο τρίτο όμως, έχουμε ένα tribute στην ίδια τη σειρά βιβλίων που γέννησε το Game of Thrones: Το «A Song of Ice and Fire».

Και το ολοκαίνουριο teaser μας δίνει ακριβώς αυτό: Τη μάχη κυριολεκτικά της φωτιάς και του πάγου, προφανώς μια μεταφορά για το μεγάλο αιματοκύλισμα του τελευταίου κύκλου. Το σκηνικό είναι το τραπέζι του Dragonstone, όπου η Daenerys και ο Jon αποφασίζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Εκεί, παγωμένοι άνεμοι φυσούν και σκεπάζουν τα πιόνια με το λύκο των Stark και το δράκο των Targaryen.

Η αντεπίθεση όμως έρχεται από τη μεριά του λιονταριού των Lannister, με τη φωτιά να περνά από αυτό για να συγκρουστεί με τον πάγο. Μπορεί το teaser να μην έχει ούτε έναν ηθοποιό, όμως αφενός μας βάζει στο κλίμα και αφετέρου ίσως μας δίνει κάποια αρκετά ευδιάκριτα hints για το πως θα κυλήσει η πλοκή της 8ης σεζόν.

Δείτε το βίντεο:

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι πάμε για μια άνοιξη – φωτιά.

Best of internet