Quantcast

Το trailer του Avengers 4 μας βάζει να αγχωνόμαστε για το Μεγάλο Μπακακάο που έρχεται

Δεν ξέρουμε αν η μεγάλη μάχη με τον Thanos θα δημιουργήσει τόσα memes όσο η προηγούμενη, αλλά προβλέπεται επική

THE NERDSTREAM

7 Δεκεμβρίου 2018

Ελπίζουμε να έχετε προλάβει να συνέλθετε από τον ΚΑΜΟ που έγινε στο Avengers: Infinity War, γιατί θα πρέπει αν αρχίσετε να προετοιμάζεστε τη συνέχεια. Μπορεί το φινάλε του Infinity War να ήταν αρκετά αποκαλυπτικό ώστε να μπορεί να σταματήσει στον όλεθρο (και τα αμέτρητα memes) που προκάλεσε ο Thanos η αφήγηση, η εκδίκηση που θέλουν να πάρουν οι επιζώντες του Marvel Cinematic Universe είναι όμως αρκετά σημαντική υπόθεση ώστε να έχουμε αυτή τη στιγμή μπροστά μας το πρώτο, λίγο υλικό από το 4ο επεισόδιο των Avengers.

Έτσι, οι Captain AmericaIron Man, Black Widow, Thor και Hulk θα πρέπει να σταματήσουν το θρήνο για τους χαμένους τους συντρόφους και να αρχίζουν να συγκροτούν το μεγάλο σχέδιο για να νικήσουν τον φαινομενικά ανίκητο Thanos. Στο πλευρό τους μάλιστα θα βρεθούν κάποιοι ήρωες που είχαμε να δούμε για καιρό, όπως ο Hawkeye που έλειπε από το Infinity War αλλά δε θα χάσει το Μεγάλο Μπακακάο (το οποίο θα ήταν και εξαιρετικός εναλλακτικός τίτλος) και η κινηματογραφική rookie Captain Marvel, η οποία πολύ πρόσφατα απέκτησε το δικό της, ολοδικό της trailer.

Όπως και να’χει, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο φινάλε έχουμε να δούμε ακόμη πολύ αίμα, δάκρυα, ιδρώτα και ξύλο σε κάθε γωνιά του ορατού σύμπαντος. Δείτε το trailer:

Όλα είναι εδώ για ένα όπως πρέπει, εκκωφαντικό, αιματηρό, επικά χορταστικό φινάλε.  Το αν θα ξεπεραστεί αυτό βέβαια, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο:

Best of internet