Quantcast

Έρχεται live-action μεταφορά του Cowboy Bebop στο Netflix, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό

Ένα από τα καλύτερα anime ever κινδυνεύει ελαφρώς να γίνει meme, ελπίζουμε όχι

THE NERDSTREAM

29 Νοεμβρίου 2018

Ας είμαστε ειλικρινείς: 99 στις 100 φορές, οι live-action μεταφορές ιαπωνικών anime είναι μια κακή ιδέα. Δεν το λέμε εμείς, η ιστορία το λέει. Και δεν μιλάμε μόνο για ανοσιουργήματα σαν το Dragon Ball Evolution ή σφαγές του original υλικού σαν το Ghost in the Shell, αλλά και για έναν ωκεανό μετριότητα που πραγματικά αναρωτιόμαστε ποιος έχει κάτσει να δει.

Κι όσο να πεις, το Netflix απ’ τη μεριά του έχει συμβάλλει κι αυτό στην όλη κατάσταση. Ήδη πέρσι η streaming υπηρεσία έδωσε στην κυκλοφορία τα δύο απαράδεκτα Death Note και Fullmetal Alchemist, οπότε το ιστορικό της δεν είναι και το καλύτερο. Εξάλλου, η φάση Netflix anime adaptation είναι ήδη meme από μόνη της.

Προχθές λοιπόν η πλατφόρμα έκανε μια σειρά από anime-related ανακοινώσεις. Πέρα απ’ το ότι θα φιλοξενήσει το εξαιρετικό Neon Genesis Evangelion και το νέο Ultraman, το Netflix ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια live-action μεταφορά του υπερκλασικού και υπεραγαπημένου Cowboy Bebop. Το neo-noir space western με το υπέροχο jazz soundtrack πρόκειται να μετατραπεί σε σειρά 10 επεισοδίων με τον δημιουργό του, Shinichiro Watanabe σε ρόλο συμβούλου και τον Chris Yost των ταινιών Thor σε ρόλο σεναριογράφου.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε καστ και ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά ας ομολογήσουμε ότι είμαστε πολύ επιφυλακτικοί. Έτσι κι αλλιώς, ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει ήδη ένα live-action Cowboy Bebop και λέγεται Firefly.

Best of internet