Quantcast

Με περισσότερο Dexter απειλεί ανοιχτά ο πρωταγωνιστής του, Michael C. Hall

It’s alive

THE NERDSTREAM

22 Νοεμβρίου 2018

Ξέρετε αυτήν την φάση που έχεις ξεκινήσει κάποια στιγμή μια σειρά που φαίνεται πολλά υποσχόμενη και ξεκινάει ωραία, μετά αποδεικνύεται λίγο ή πολύφόλα, αλλά δεν μπορείς να σταματήσεις να την βλέπεις μέχρι να τελειώσει; Το είχαμε πάθει ας πούμε με το 24, το Prison Break, συμβαίνει αυτή τη στιγμή με το The Walking Dead, κάποιοι υποστηρίζουν πως τέτοια περίπτωση ήταν και το Lost – δεν παίρνουμε θέση, δεν κρίνουμε.

Ε, μια τέτοια σειρά ήταν και το Dexter. Για κάποιο λόγο είχε ξεκινήσει να το βλέπει ο μισός πλανήτης, και πράγματι οι πρώτες σεζόν ήταν μια χαρά τηλεόραση για binge-watching, αλλά μετά η πορεία ήταν πολύ καθοδική και το φινάλε, ε, νταξ. Κι ενώ έχουν περάσει 5 χρόνια από την ολοκλήρωση της σειράς στο Showtime το 2013. Τότε, το τηλεοπτικό δίκτυο είχε τιζάρει μια πιθανή συνέχεια της ιστορίας, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι δεν:

Προχτές λοιπόν, ο πρωταγωνιστής της σειράς Michael C. Hall έδωσε μια συνέντευξη στο Variety και ανέφερε ότι ο “κόσμος στον δρόμο” ότι συζητιέται ένα reboot του Dexter. ΟΚ, πέρα από την αμφιλεγόμενη αξιοπιστία αυτής της πληροφορίας όμως, ο Hall συνέχισε λέγοντας πως θα ήτανε εξαιρετικά πρόθυμος να επιστρέψει στον ρόλο του Dexter, υπενθυμίζοντας πως ο χαρακτήρας είναι ακόμα ζωντανός. Ας αρκεστούμε να πούμε το εξής: δεν χρειάζεται μωρέ.

Best of internet