Quantcast

Μια ταινία Peaky Blinders ίσως είναι στα σκαριά, σύμφωνα με πρώην σκηνοθέτη της σειράς

Ετοιμαστείτε για υπερβολική δόση άγγλων μαφιόζων με καγκούρικα κουρέματα

THE NERDSTREAM

20 Νοεμβρίου 2018

Εξαιρετικά ρόδινο φαίνεται πως είναι το μέλλον για κάθε οπαδό της (τουλάχιστον) ιδιαίτερης οικογένειας Shelby. Η ιστορία της οικογένειας από το Birmingham και των όχι ακριβώς νόμιμων εντερπρενερικών της δραστηριοτήτων έχει γοητεύσει αμέτρητους σε όλο τον κόσμο μέσω της πασίγνωστης σειράς Peaky Blinders, οι οποίοι θα χαρούν πολύ να μάθουν πως το μέλλον τους φέρνει όχι μόνο την προγραμματισμένη πέμπτη σεζόν της σειράς, της οποίας η παραγωγή βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και, πολύ πιθανά, μια έξοδο στη μεγάλη οθόνη.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στο Yahoo ο σκηνοθέτης των τριών τελευταίων επεισοδίων της πρώτης σεζόν, Otto Bathurst. Σύμφωνα με τον Bathurst, ο δημιουργός της σειράς γράφει ήδη το σενάριο. Όπως σχολίασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για τη νέα ταινία του:

«Νομίζω πως όντως γράφεται. Νομίζω ο Steve, o Steve Knight ο σεναριογράφος, νομίζω ότι κάτι σχεδιάζουν, ναι.»

Ο ίδιος ο Knight είχε δηλώσει το 2016 ότι υπήρξαν συζητήσεις για μια ταινία και επέμεινε στη δήλωση αυτή την επόμενη χρονιά λέγοντας ότι «μάλλον θα γίνει», αν και πρώτη φορά ακούγεταικάτι για ένα κανονικό σενάριο. Ο πρωταγωνιστής Cilian Murphy είχε δηλώσει διχασμένος για κάτι τέτοιο δύο χρόνια πριν, λέγοντας ότι «είναι κάπως σέξι ιδέα, αλλά επιφυλάσσομαι να εκφέρω γνώμη μέχρι να μου παρουσιαστεί μια ιδέα», όμως δύο χρόνια είναι ίσως αρκετός καιρός για να αλλάξουν πολλά πράγματα.

Παρά τις πληροφορίες του πάντως, ούτε ο Bathurst, ο οποίος έχει κερδίσει ένα βραβείο της BAFTA για τη δουλειά του στη γκανγκστερική σειρά, έχει κάτι κλεισμένο για την ταινία. Όπως πρόσθεσε, ο Knight και οι παραγωγοί «δεν του το έχουν ζητήσει».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κοινό είναι εκεί και περιμένει ανυπόμονα τη δόση του από αγγλικό μαφιόζικο έπος.

(πηγή)

 

 

Best of internet