Quantcast

Έρχεται τηλεοπτική σειρά Loki στην streaming πλατφόρμα της Disney, γιατί το χρήμα είναι πιο ισχυρό από τον θάνατο

Σιγά μη δεν ερχόταν

THE NERDSTREAM

12 Νοεμβρίου 2018

Δεν ξέρουμε αν πήρατε χαμπάρι το μικρό ανεξάρτητο ταινιάκι που βγήκε φέτος με τον τίτλο Avengers: Infinity War, αλλά όσο να πεις μια σειρά από δραματικές εξελίξεις τις είχε. Όχι ότι θέλουμε να κάνουμε spoilers, βέβαια. Τέλος πάντων, ξέρετε, έπεσε μπόλικος θάνατος, αλλά επειδή superheroes αφού, ως γνωστόν κανένας θάνατος δεν έχει και πολλή σημασία.

Σε άλλα, άσχετα νέα, η Disney ανακοίνωσε λίγο πριν το σαββατοκύριακο τα σχέδιά της για μια σόλο τηλεοπτική σειρά επικεντρωμένη στον Loki του Marvel Cinematic Universe, με τον Tom Hiddleston στον ρόλο, φυσικά. Στην ίδια ανακοίνωση, ο πρόεδρος και CEO της εταιρίας, Bob Iger, μίλησε για τη νέα streaming υπηρεσία της Disney, όπου φυσικά θα φιλοξενηθεί η σειρά, κι η οποία θα έχει το όνομα Disney+.

Ήδη βέβαια η φημολογία ήταν έντονη για την πρώτη solo τηλεοπτική σειρά κεντρικού χαρακτήρα του MCU, κι ο Loki ήταν ψηλά στη λίστα, αλλά ακόμα δεν είχε επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του Hiddleston στο πρότζεκτ, μιας και κακά τα ψέματα δεν πας πουθενά χωρίς αυτόν. Κι ΟΚ, μπορεί από την εκπληκτική του εμφάνιση στο πρώτο Avengers κι έπειτα να έχει μετατραπεί ελαφρώς σε ανέκδοτο ο χαρακτήρας, αλλά πιθανώς να υπάρχει πράγματι ένας αξιοπρεπής τρόπος να στήσεις μια σειρά γύρω του εν έτει 2018, είτε ως prequel είτε όχι.

Κατά τ’ άλλα, Disney είναι, το ότι θα σπαμάρει ανελέητα με πρότζεκτ που αφορούν είτε το franchise του Star Wars είτε το σύμπαν της Marvel είναι το μόνο σίγουρο.

Best of internet