Quantcast

Το Brooklyn Nine-Nine μας δίνει ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας, με τον πιο ταιριαστό τρόπο

Η αγαπημένη μας μπατσοκωμωδία θα μας κάνει να ξεχάσουμε μέχρι και το ότι θα είναι Γενάρης

THE NERDSTREAM

9 Νοεμβρίου 2018

Από την τηλεοπτική κόλαση στον sitcom παράδεισο έχουν πάει οι οπαδοί του Brooklyn Nine-Nine τους τελευταίους μήνες. Όλα ξεκίνησαν όταν η αγαπημένη μας μπατσοσειρά κόπηκε από τη Fox το Μάιο, δε χρειάστηκε όμως παρά μία μέρα για να σώσει την κατάσταση το NBC, το οποίο έσπευσε να αγκαλιάσει το Brooklyn Nine-Nine και να εγγυηθεί την κυκλοφορία της 6ης του σεζόν, ακριβώς τη στιγμή που το είχε ανάγκη.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα το Σεπτέμβριο, όταν ανακοινώθηκε πως όχι μόνο η σειρά επιστρέφει με όλο της το cast, αλλά και πως τα επεισόδια θα είναι 18 αντί για 13. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο ίδιος ο Terry Crews ανήγγειλε με ένα βίντεο που ανέβασε πως ο τυχερός μήνας θα είναι ο Ιανουάριος και εκεί ακριβώς είχαμε μείνει.

Μέχρι τώρα, τουλάχιστον. Οι καλοί άνθρωποι της παραγωγής όμως αποφάσισαν πως η καλή σχέση με το κοινό χρειάζεται ακρίβεια και φρόντισαν να μας δώσουν ακριβώς αυτό. Έτσι η Melissa Fumero, που παίζει την αρχιφύλακα Amy Santiago, ανέβασε ένα παλιό κλιπάκι στο Instagram, με σκοπό να μοιραστεί μαζί μας το εξής σημαντικό:

«Η 6η σεζόν σας έρχεται την Πέμπτη, 10 Γενάρη!!! Τα λέμε εκεί 99ρηδες!!! #Brooklyn99»

Στο κλιπάκι, η Amy φαίνεται να ανακρίνει κάποιον στο ειδικό δωμάτιο, με τον ντετέκτιβ Jake Peralta (ο χαρακτήρας του γλυκούλη Andy Samberg) να παρακολουθεί μέσα από τον ειδικό καθρέφτη από το διπλανό δωμάτιο. Ξαφνικά χτυπάει το παράθυρο, με αποτέλεσμα το τζάμι να σπάσει και να αποκαλύψει πως η 6η σεζόν του Brooklyn Nine-Nine θα κάνει πρεμιέρα στο NBC στις 10 Γενάρη.

 Μπορεί ο Γενάρης να είναι μίζερος, μπορεί οι πρώτες 10 μέρες του να είναι ακόμη πιο χάλια (κι όμως γίνεται), θα έχουμε όμως την αγαπημένη μας  μπατσοκωμωδία κι αυτό κάνει τα πράγματα υποφερτά.

 

Best of internet