Quantcast

To Brooklyn Nine-Nine επιστρέφει υπερβολικά σύντομα, μας σκάνε τα feelings από τώρα

Το ανακοίνωσε ο Terry Crews, κι ο Terry ξέρει

THE NERDSTREAM

23 Οκτωβρίου 2018

Πολλά πράγματα πήγαν στραβά στον πλανήτη κατά το έτος 2018, κι έχει ακόμα σχεδόν 2 μήνες μπροστά του το γαμήδι. Ανάμεσα σ’ αυτά που μας πόνεσαν περισσότερο, όμως, ήταν η ακύρωση του Brooklyn Nine-Nine από τηλεοπτικό δίκτυο Fox τον περασμένο Μάιο. Ευτυχώς το θρίλερ κράτησε λίγο βέβαια, και την αμέσως επόμενη μέρα το NBC πήρε κάτω απ’ τις φτερούγες του την σειρά και ανέλαβε την 6η σεζόν.

Και κάπως έτσι, καθώς ο 5ος κύκλος της σειράς ολοκληρωνόταν στο Fox, το NBC ανακοίνωνε πως ο επόμενος θα αποτελείται από 13 επεισόδια, τα οποία το Σεπτέμβριο αύξησε στα 18, με όλο το λατρεμένο cast του Brooklyn Nine-Nine να επιστρέφει φυσικά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Βέβαια, αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα ήταν το πότε θα κάνει πρεμιέρα η 6η σεζόν, και την απάντηση μοιάζει να έδωσε ο ίδιος ο Terry Crews με βίντεο που ανέβασε χτες το βράδυ:

Με λίγα λόγια, το Γενάρη του 2019 ο χρόνος θα μας μπει υπέροχα με νέα επεισόδια Brooklyn Nine-Nine. Μέχρι τώρα, χαζέψτε άφοβα τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου κύκλου που ανεβάζει ανελλιπώς ο έτερος λατρείας Andy Samberg:

Best of internet