Quantcast

Raised By Wolves: Αυτή θα είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Ρίντλεϊ Σκοτ, και φυσικά θα είναι sci-fi

Όχι, δεν θα έχει σχέση με Alien

THE NERDSTREAM

10 Οκτωβρίου 2018

Η αλήθεια είναι ότι λίγοι mainstream χολιγουντιανοί σκηνοθέτες έχουν συνδέσει τόσο πολύ το όνομά τους με την επιστημονική φαντασία όσο ο Ρίντλεϊ Σκοτ. Και πώς να μην το συνδέσει, άλλωστε, όταν ήδη από την αρχή της καριέρας του έφτιαξε δύο αριστουργήματα που καθόρισαν όσο λίγα το είδος. Το 1979 τερμάτισε τον εφιαλτικό διαστημικό τρόμο με το Alien και το 1982 εισήγαγε και τελειοποίηση μαζί το cyberpunk noir sci-fi με το Blade Runner.

Την τελευταία δεκαετία, λοιπόν, ο Σκοτ επανήλθε δριμύτερος στην επιστημονική φαντασία, σκηνοθετώντας τα Prometheus, The Martian και Alien: Covenant, και εκτελώντας χρέη παραγωγού στο κινηματογραφικό Blade Runner 2049 και το τηλεοπτικό The Man in the High Castle. Και τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα για το πρώτο δικό του τηλεοπτικό sci-fi πρότζεκτ για λογαριασμό του αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου ΤΝΤ, το οποίο ανακοίνωσε πέρσι την αρχή της συνεργασίας του με τον Σκοτ.

Η σειρά θα ονομάζεται Raised by Wolves και θα περιγράφει τα πρώτα στάδια εποικισμού ενός άγνωστου πλανήτη και θα επικεντρώνει στην ιστορία δύο ανδροειδών που μεγαλώνουν ανθρώπινα παιδιά στο νέο πλανήτη. Αυτό το διαπλανητικό δράμα θα έχει στο σενάριο την υπογραφή του Aaron Guzikowski, γνωστού πρωτίστως για το Prisoners του Ντενί Βιλνέβ, ενώ τα καθήκοντα του Σκοτ θα είναι στην παραγωγή και την σκηνοθεσία της σειράς.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το καστ ή την ημερομηνία πρεμιέρας του Raised by Wolves, αλλά και μόνο που πρόκειται για την πρώτη φορά που θα σκηνοθετήσει τηλεοπτικά ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ε, είναι είδηση.

Best of internet