Quantcast

Το νέο High Fidelity θα έχει πρωταγωνίστρια την Zoe Kravitz, κι αυτή είναι μια λίστα με τους λόγους που εγκρίνουμε

Έρχεται το 2019 στην streaming πλατφόρμα της Disney

THE NERDSTREAM

26 Σεπτεμβρίου 2018

Μετά το reboot Ghostbusters με γυναικείο καστ, μετά το reboot Ocean’s Eight με γυναικείο καστ, ναι καλά το μαντέψατε, έρχεται άλλο ένα reboot με γυναικείο καστ. Αυτή τη φορά θα είναι το High Fidelity, η ταινία του Stephen Frears (από το ομώνυμο βιβλίο του Nick Hornby) από το 2000, που πρόκειται να αποκτήσει ένα τηλεοπτικό reboot στην streaming πλατφόρμα της Disney το 2019.

Προσπερνώντας το ότι, ΟΚ, μπορείτε να γράφετε κατευθείαν σειρές και ταινίες για γυναικείους χαρακτήρες παιδιά, το τηλεοπτικό High Fidelity πρωτοανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, με την παράλληλη ανακοίνωση ότι το σενάριο θα υπογράψει ο Scott Rosenberg, όπως είχε συμβεί και στην ταινία, κι ο οποίος έχει στο παρελθόν υπογράψει το Things to Do in Denver When You’re Dead, το Con Air, το περσινό Jumanji και το φετινό Venom, μεταξύ άλλων.

Φυσικά, έμενε μια σημαντική ανακοίνωση για το ποια ηθοποιός θα βρεθεί στη θέση του Τζον Κιούζακ, κι αυτό ανακοινώθηκε χτες μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety: είναι η Zoe Kravitz. Έτσι στο πόδι, λοιπόν, μιας και πρόκειται για High Fidelity, αυτοί είναι οι τοπ-5 λόγοι που δεν είναι κακή ιδέα:

  1. Η μητέρα της, Lisa Bonet, έπαιζε στην πρώτη ταινία.
  2. Ο πατέρας της, Lenny Kravitz, είναι γνωστή μουσική μούρη, οπότε, ναι, High Fidelity.
  3. H νονά της, η Marisa Tomei, έχει παίξει σε δύο ταινίες με τον Τζον Κιούζακ.
  4. Ήταν πολύ καλή στο Dope και το Big Little Lies.
  5. Δεν είναι η Μέριλ Στριπ.

 

Best of internet