Quantcast

Ξεκίνησαν τα φόκιν’ γυρίσματα για τον 5ο κύκλο του Peaky Blinders

Θα επιστρέψει πιο σύντομα απ’ ό,τι περιμέναμε

THE NERDSTREAM

21 Σεπτεμβρίου 2018

Πολύ καλά τα νέα για τους σκληρούς καριόληδες του Μπέρμιγχαμ και τους ανά την υφήλιο fans τους, μιας και όπως φαίνεται γυρίσματα για τον 5ο κύκλο της ψιλο-άγνωστης underground σειρούλας Peaky Blinders ξεκίνησαν πανηγυρικά. Ήδη από τις πρώτες πληροφορίες που είχε δώσει ο δημιουργός της σειράς, Steven Knight, γνωρίζαμε ότι θα έχουμε νέα σεζόν μέσα στο 2019, ενώ λίγο αργότερα επιβεβαίωσε ότι θα έχουμε και 6ο κύκλο.

Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, ένα fan page της σειράς δήλωσε πως τα γυρίσματα για τον 5ο κύκλο έχουν ξεκινήσει από τις 17 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν είχε υπάρξει κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

Λίγο αργότερα, βέβαια, το Metro επιβεβαίωσε πως, σύμφωνα με πηγές του στην παραγωγή, τα γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο πράγματι ξεκίνησαν κι ότι η σειρά όντως θα επιστρέψει στο BBC την άνοιξη, κατά πάσα πιθανότητα. Κατά τ’ άλλα, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η νέα σεζόν θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’30 κι ότι μεταφέρθηκε από το BBC2 στο BBC1, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα για περισσότερες πληροφορίες.

Μέχρι τότε, κάντε αυτό το ξεκαρδιστικό κουίζ για να βρείτε ποιος χαρακτήρας είστε και δείτε καμιά άλλη σειρά ρε παιδί μου, τόσες υπάρχουν.

Best of internet