Quantcast

Αυτοί είναι οι υπερήρωες της Marvel που θα έχουν δική τους σειρά στη νέα streaming πλατφόρμα της Disney

Marvel παντού, Disney παντού

THE NERDSTREAM

19 Σεπτεμβρίου 2018

Έχουμε καλά και κακά νέα, αγαπητοί φίλοι και φίλες. Τα κακά νέα είναι ότι, αν ήσασταν ήδη μπερδεμένοι με τα timelines και τους χαρακτήρες του Marvel Cinematic Universe, τότε θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο. Τα καλά νέα είναι ότι, αν δεν χορταίνετε ήδη Marvel Cinematic Universe, τότε πρόκειται να απολαύσετε ακόμα περισσότερο, ακόμα συχνότερα.

Πέρα από τις 20 ταινίες του MCU, το σύμπαν της Marvel έχει και μια γιγάντια τηλεοπτική πτέρυγα με 6 σειρές στο Netflix, 3 στο ABC, 1 στο Hulu κι άλλη 1 στο Freeform. Ε, τώρα ετοιμαστείτε και για τις νέες σειρές του υπερηρωικού σύμπαντος στη νέα streaming πλατφόρμα της Disney, η οποία ανακοινώθηκε φέτος το χειμώνα.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε σχετικά λίγα πράγματα για το περιεχόμενο της πλατφόρμας, αλλά ξέραμε ότι σίγουρα θα περιλαμβάνει κλασικές ταινίες Disney, Marvel και Star Wars – δηλαδή τους τρεις πυλώνες της βαριάς βιομηχανίας του Μίκι Μάου. Χάρη στο χτεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, όμως, μάθαμε πολλά περισσότερα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Marvel/Disney σκοπεύουν να δώσουν solo μίνι-σειρές σε κάποιους χαρακτήρες τους, με έμφαση μάλλον σ’ εκείνους που δεν παίζει να έχουν δικές τους solo ταινίες. Για παράδειγμα, ήδη υπάρχει πλάνο για σειρές Loki και Scarlet Witch, με την Disney να ποντάρει στην συμμετοχή των Τομ Χίντλεστον και Ελίζαμπεθ Όλσεν στο πρότζεκτ.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις δύο εταιρίες, ούτε γνωρίζουμε ποιοι άλλοι υπερήρωες είναι υποψήφιοι για δική τους spinoff σειρά. Αυτό που γνωρίζουμε όμως, μιας και η πλατφόρμα αναμένεται να ανέβει μέσα στο 2019, είναι ότι έχουμε να ακούσουμε ακόμα πολλά, πάρα πολλά νέα από το μέτωπο Marvel/Disney.

Best of internet