Quantcast

То House Of Cards μας αποκάλυψε τη μοίρα του Frank Underwood, αν δεν την είχατε μαντέψει

Ο πιο σκληρός πρόεδρος των ΗΠΑ συνάντησε τη μοίρα που όλοι περιμέναμε

THE NERDSTREAM

6 Σεπτεμβρίου 2018

Όχι ότι δεν το φανταζόμασταν, αλλά έχουμε πλέον την επίσημη επιβεβαίωση πως το «House Of Cards» θα σκοτώσει τον χαρακτήρα του Frank Underwood. Ο Kevin Spacey έκανε την πιο απότομη βουτιά που μπορούσε να φανταστεί κανείς στην καριέρα του και ήταν επόμενο πως η δημοφιλής σειρά θα ξεφορτωνόταν και χαρακτήρα του μαζί με τον ίδιο.

Εφόσον λοιπόν έχει ήδη παρθεί η απόφαση, ήρθε και η ώρα να ανακοινωθεί και επίσημα το ότι ο Frank Underwood δε θα είναι πια μαζί μας. Σε ένα teaser για την έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς, η Claire Underwood (την οποία υποδύεται η Robin Wright) επισκέπτεται τον τάφο του συζύγου της, όπου και δίνει μια ψυχρή, συγκροτημένη ομιλία.

Όπως λέει η Claire:

“Θα σου πω αυτό όμως, Francis. Όταν θάψουν εμένα, δε θα είναι στην αυλή μου. Και όταν θα μου αποδίδουν τιμές, θα πρέπει να περιμένουν στην ουρά.”

Το πλάνο αμέσως μετά δείχνει τον τάφο του Frank, δίπλα σε αυτόν του πατέρα του στη Νότια Καρολίνα. Δείτε ολόκληρο το κλιπάκι παρακάτω:

Το μέλλον της δημοφιλούς σειράς είχε τεθεί υπό έντονη αμφισβήτηση όταν κατηγορίες κατά του Kevin Spacey από πολλές πλευρές για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση ήρθαν στο φως. Η παραγωγή της σειράς είχε σταματήσει προσωρινά τον Οκτώβριο, αλλά η λύση βρέθηκε σχετικά σύντομα με την οριστική εκπαραθύρωση του Kevin Spacey.

Λίγο μετά το σταμάτημα της παραγωγής, το Netflix και η Media Rights Capital (MRC) – το στούντιο που παράγει το “House of Cards” – ανακοίνωσαν πως διακόπτουν τις σχέσεις τους με τον Spacey, με το Netflix να ακυρώνει κι ένα ντοκιμαντέρ για τον Gore Vidal που είχε στα σκαριά σε συνεργασία με τον γνωστό ηθοποιό. Η παραγωγή συνεχίστηκε τον Ιανουάριο, με το final boss του Game Of Thrones του αμερικανικού πολιτικού συστήματος να είναι πλέον η Robin Wright.

Η έκτη σεζόν του “House of Cards” θα κάνει το ντεμπούτο της στις 2 Νοεμβρίου στο Netflix.

Best of internet