Quantcast

Η νέα σειρά «The Witcher» του Netflix βρήκε τον πρωταγωνιστή της, κι είναι ο Χένρι Κάβιλ

Από Superman θα γίνει Geralt of Rivia

THE NERDSTREAM

5 Σεπτεμβρίου 2018

Αν έχετε έστω και την παραμικρή σχέση με το fantasy genre σε λογοτεχνία, gaming ή σινεμά, τότε είναι μάλλον αδύνατον να σας έχει ξεφύγει το The Witcher. Το franchise του Witcher ξεκίνησε στα 90s μέσα από τα βιβλία του Πολωνού Andrzej Sapkowski κι έπειτα επεκτάθηκε σε μια σειρά από video games, comics, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές – με πιο πρόσφατη αυτήν που ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το Netflix πέρυσι το Μάιο.

Φυσικά, το μεγάλο ερώτημα ήταν ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστή της σειράς Geralt of Rivia. Μέχρι τώρα οι φήμες μίλαγαν έντονα για τον Nicolaj-Coster Waldau του Game of Thrones ή τον Mads Mikkelsen του Hannibal (αμφότερες εξαιρετικές επιλογές), αλλά τελικά χτες μάθαμε ότι ο ρόλο ανήκει πλέον κι επίσημα στον Χένρι Κάβιλ, γνωστό πρωτίστως για τον ρόλο του ως Superman στις ταινίες κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, αλλά και συμπρωταγωνιστή στο ολόφρεσκο 6ο Mission: Impossible.

Η ανακοίνωση λοιπόν ήρθε από τον προσωπικό λογαριασμό του Κάβιλ στο Instagram, ενώ επικεφαλής της σειράς θα είναι η Lauren Schmidt Hissrich, η οποία στο παρελθόν έχει διατελέσει σεναριογράφος και παραγωγός σε σειρές σαν τα Daredevil, West Wing και The Defenders.

Κατά τ’ άλλα, η πρώτη σεζόν του The Witcher θα αποτελείται από 8 επεισόδια κι ακόμα δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα φτάσει στις οθόνες μας. Στο μεταξύ, όμως, τσεκάρετε ένα από τα πετυχημένα fan edits με τον Κάβιλ ως Geralt και αναμείνατε.

Best of internet