Quantcast

Τέλος το Big Bang Theory, κυρίως γιατί το βαρέθηκε κι ο ίδιος ο Τζιμ Πάρσονς

Ευτυχής τελικά η κατάληξη στο θρίλερ για το μέλλον της σειράς

THE NERDSTREAM

24 Αυγούστου 2018

Ναι λοιπόν, όσο καιρό εμείς κρατούσαμε την ανάσα μας για την ενδεχόμενη συνέχιση του Big Bang Theory, στην πραγματικότητα το αληθινό δράμα αφορούσε τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της σειράς. Στις αρχές της χρονιάς, οι φήμες ότι ο επερχόμενος 12 κύκλος θα είναι και ο τελευταίας του Big Bang Theory άρχισαν να κάνουν τον γύρω του ίντερνετς, με το τέλος του να μοιάζει σχεδόν βέβαιο, αλλά στις αρχές του Αυγούστου το τηλεοπτικό δίκτυο CBS άφησε να εννοηθεί ότι μάλλον θα συνεχίσει.

Αλλά χτες η αγωνία τελείωσε, φίλοι και φίλες, μιας και το πράγμα επιτέλους ξεκαθάρισε. Σε κοινή τους ανακοίνωση, οι Warner Bros. Television, CBS και Chuck Lorre Productions δήλωσαν ότι εν τέλει η 12η σεζόν θα είναι η τελευταία του Big Bang Theory. Παράλληλα, ευχαρίστησαν θερμά τους θαυμαστές της σειράς που της κράτησαν, περιέργως, συντροφιά όλα αυτά τα χρόνια και υποσχέθηκαν ένα επικό φινάλε για το κλείσιμο.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο εδώ, όμως, είναι το εξής. Σύμφωνα το ρεπορτάζ του Entertainment Weekly, το Big Bang Theory τελειώνει κυρίως επειδή ο πρωταγωνιστής, Τζιμ Πάρσονς, ένιωθε “έτοιμος να προχωρήσει σε καινούρια πράγματα”. Στην ανθρώπινη γλώσσα, φυσικά, αυτό σημαίνει ότι σκυλοβαρέθηκε ο άνθρωπος. Το CBS γνώριζε ότι χωρίς Σέλντον Κούπερ είναι αδύνατον να υπάρξει Big Bang Theory, οπότε προχώρησε σε διαπραγματεύσεις για να τον μεταπείσει αλλά αυτός δεν ψήθηκε – παρά το αστρονομικό ποσό του 1 εκατομμυρίου ανά επεισόδιο που ήταν η αμοιβή του.

Εν τω μεταξύ, αν έχετε κάποια Big Bang Theory φαγούρα που δεν μπορείτε να σταματήσετε να ξύνετε, τότε σας θυμίζουμε ότι υπάρχει και το Young Sheldon. Κατά τ’ άλλα, η 12η και τελευταία σεζόν της σειράς ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στις 24 Σεπτεμβρίου.

Best of internet