Quantcast

The Romanoffs: Ο δημιουργός του Mad Men φτιάχνει σειρά για τους κατά φαντασίαν απογόνους της Ρωσικής βασιλικής οικογένειας

Ο Matthew Weiner ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στο Amazon Prime τον Οκτώβριο

THE NERDSTREAM

21 Αυγούστου 2018

Εντάξει, καλή φάση να είσαι από τζάκι, δε λέμε – αλλά το να είσαι από το τζάκι των Ρομανώφ είναι άλλη κατάσταση ρε παιδί μου. Ή τουλάχιστον να είσαι ένας απατεωνίσκος που πιστεύει ότι κατάγεται από την ρωσική βασιλική οικογένεια, κάτι είναι κι αυτό.

ΟΚ, αφού ολοκληρώσαμε την πιο παράξενη εισαγωγή που έχουμε γράψει μέχρι στιγμής, ας πάμε στο ψητό. Ο Matthew Weiner είναι ο δημιουργός του πολυ-αγαπημένου Mad Men, και πριν απ’ αυτό ήταν σεναριογράφος και παραγωγός στο ακόμα πολυ-αγαπημένο The Sopranos. Και τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα για τη νέα του τηλεοπτική σειρά, η οποία θα έχει τον τίτλο The Romanoffs.

Όπως μαντέψατε ήδη, η σειρά θα ασχοληθεί με τους αυτο-αποκαλούμενους απογόνους της δυναστείας των Ρομανώφ, αυτής της συμπαθέστατης οικογένειας που για 300 χρόνια μοίρασε χαρά, αγάπη, γαλήνη και ευτυχία στην ρώσικη επικράτεια μέχρι να έρθουν αυτοί οι παλιάνθρωποι οι Μπολσεβίκοι και να τους διώξουν τους καημένους με επαναστάσεις, σοβιέτ, κρεμάλες και τέτοια απαράδεκτα αντιδημοκρατικά πράγματα.

Τέλος πάντων, η σειρά του Weiner θα προβληθεί από το Amazon Prime και θα αποτελείται από 8 αυτοτελή επεισόδια, με το καθένα απ’ αυτά να πιάνει μια διαφορετική ιστορία «απογόνων» των Ρομανώφ, με το εντυπωσιακό καστ να αποτελείται από τους γνώριμους απ’ το Mad Men Christina Hendricks και John Slattery, αλλά και τους Diane Lane, Isabelle Huppert, Jack Huston, Amanda Peet, Aaron Eckhart, Marthe Keller, Corey Stoll, Andrew Rannells, και Paul Reiser.

To The Romanoffs θα κάνει την πρεμιέρα του στις 12 Οκτωβρίου, κι αυτό είναι το φρεσκότατο νέο trailer:

Best of internet