Quantcast

To Mr. Robot ετοιμάζεται να φάει delete μετά τον 4ο κύκλο του

Κι αυτό δια στόματος του ίδιου του Mr. Robot, Κρίστιαν Σλέιτερ

THE NERDSTREAM

17 Αυγούστου 2018

Μεγάλη είναι, ομολογουμένως, η επιτυχία που έχει σημειώσει το Mr. Robot από το 2015 που ήρθε στις οθόνες κι έπειτα. Κι αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζεται τόσο στην αγάπη του κοινού, όσο και στις υποψηφιότητες και τα βραβεία Emmy που έχει αποσπάσει αυτά τα χρόνια. Για την ακρίβεια, τέτοια πώρωση με την χακεροκουλτούρα και το ηλεκτρονικό έγκλημα είχαμε να δούμε από τις ταινίες και τις σειρές των 90s που το πράγμα είχε βαρέσει τιλτ.

Καθώς λοιπόν ο τρίτος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και το Mr. Robot ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν, χτες ο Κρίστιαν Σλέιτερ που υποδύεται τον ίδιο τον Mr. Robot μίλησε αναλυτικά στο Collider και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε μερικά ενδιαφεροντα πράγματα για το μέλλον της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σλέιτερ είπε πως ο τέταρτος κύκλος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα κι ο τελευταίος της σειράς, καθώς ο δημιουργός της Sam Esmail, τους έχει πει πως δεν θέλει να συνεχίσει το Mr. Robot πέρα από το σημείο που δεν θα έχει πια τον πλήρη έλεγχο της ιστορίας και της κατεύθυνσής της.

Στο μεταξύ, τα γυρίσματα του νέου κύκλου αναμένεται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο, ενώ παράλληλα πλησιάζει η στιγμή που θα δούμε τον πρωταγωνιστή της σειράς, Ρέμι Μάλεκ, να υποδύεται τον Φρέντι Μέρκιουρι στο επερχόμενο Bohemian Rhapsody.

Best of internet