Quantcast

The Punisher: Πλησιάζει η ώρα για τον δεύτερο αιματοβαμμένο κύκλο

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας σεζόν

THE NERDSTREAM

13 Αυγούστου 2018

Ήταν βέβαιο και προφανές. Ο πρώτος σόλο κύκλος του Punisher στο τηλεοπτικό σύμπαν Marvel-Netflix αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον λαό που δεν χάθηκε καθόλου χρόνος μέχρι την προετοιμασία του δεύτερου, μιας και τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη τον Φεβρουάριο που μας πέρασε – μόλις δύο μήνες μετά την κυκλοφορία της πρώτης σεζόν.

Τώρα λοιπόν τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πανηγυρικά, όπως ανακοίνωσε στο Instagram ο ηθοποιός Jason Moore το Σάββατο. Συγκεκριμένα, ο Moore θα υποδύεται ένα πρώην κολλητάρι του Frank Castle από τις μέρες του στον πόλεμο, και φυσικά ο Jon Bernthal αναμένεται να μαγέψει ξανά στον ρόλο του Punisher.

Curtis – Director – Frank. it’s a wrap! #thepunisher

A post shared by Jason R. Moore (@jasonmooreofficial) on

Παράλληλα, το υψηλόβαθμο στέλεχος της Marvel, Joe Quesada, δηλωσε στο φετινό San Diego Comic-Con ότι το Punisher είναι η καλύτερη σειρά που έχουν φτιάξει μέχρι στιγμής (οκ, καλή είναι, αλλά μην υπερβάλλουμε) κι ότι στον δεύτερο κύκλο πρόκειται να συμβούν “τρελά πράγματα”, δηλαδή “αυτό ακριβώς που θέλουν οι fans”.

Δεδομένου ότι οι σειρές των Marvel/Netflix πήραν μια σχετική κάτω βόλτα, με μια κακή σεζόν Iron Fist και Defenders, αλλά και με αρκετά μέτριους δεύτερους κύκλους Jessica Jones και Luke Cage, η επιστροφή του Punisher ενδέχεται να ξαναδώσει την τόνωση που χρειάζεται η τηλεοπτική πτέρυγα του MCU.

Και μην ξεχνάμε ότι περιμένουμε ήδη νέο κύκλο Daredevil μέσα στο 2018.

Best of internet