Quantcast

House of Cards: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του τελευταίου κύκλου

H Claire Underwood επιστρέφει, μόνη της, στο Netflix αρχές Νοεμβρίου

THE NERDSTREAM

8 Αυγούστου 2018

Όταν τον περσινό Οκτώβριο βγήκαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα οι καταγγελίες εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινστιν και ξεκίνησε η καμπάνια του MeToo, βγήκαν στην φόρα πάρα πολλές περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που το Χόλιγουντ συγχωρούσε ή έκρυβε κάτω απ’ το χαλί εδώ και δεκαετίες. Μια από αυτές τις περιπτώσεις, όπως θα θυμάστε, ήταν κι αυτή του Κέβιν Σπέισι, του μέχρι τότε υπερ-αγαπημένου ηθοποιού που κατηγορήθηκε για παρενόχληση 14χρονου, ενώ αργότερες ακολούθησαν κι άλλες καταγγελίες.

Μια άμεση συνέπεια, βέβαια, ήταν η απόλυσή του από το House of Cards, την πετυχημένη σειρά του Netflix όπου πρωταγωνιστούσε τα τελευταία χρόνια ως Frank Underwood, μιας και υπήρξαν καταγγελίας κι από εργαζόμενους στην παραγωγή της σειράς για παρενοχλητική συμπεριφορά εκ μέρους του Σπέισι.

Φυσικά, μιας και διακυβεύονται πολλά εκατομμύρια δολάρια σε τέτοιες παραγωγές, το Netflix δεν έχασε χρόνο και γρήγορα αναμόρφωσε τα σχέδιά του ώστε να βάλει μπροστά άλλον έναν τελευταίο κύκλο με την Claire Underwood της Ρόμπιν Ράιτ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως μας έδειξε κι από το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο.

Μέχρι τώρα, βέβαια, δεν γνωρίζαμε κάτι πιο συγκεκριμένο για την ημερομηνία κυκλοφορίας της έκτης και τελευταίας σεζόν του House of Cards, ούτε και για το πώς θα χειριστούν την απουσία του Frank οι σεναριογράφοι της σειράς. Το βέβαιο είναι πως τα ινία πλέον έχει η Claire, και το Netflix χτες ανακοίνωσε στο Facebook την ημερομηνία κυκλοφορίας του 6ου κύκλου με ένα καινούριο teaser.

Υπομονή λοιπόν, η 2η Νοεμβρίου είναι κοντά.

Gepostet von House of Cards am Dienstag, 7. August 2018

Best of internet