Quantcast

Ο δημιουργός των Ex Machina και Annihilation φτιάχνει την πρώτη του σειρά και, ναι, είναι ένα sci-fi μυστηρίου

Ο Alex Garland ετοιμάζει το Devs με τον Nick Offerman και την Sonoya Mizuno

THE NERDSTREAM

6 Αυγούστου 2018

Σας το έχουμε πει στο παρελθόν, αλλά θα σας το ξαναπούμε και τώρα. Αγαπάμε πολύ τον Alex Garland. Οι λόγοι είναι απλοί. Ξεκίνησε σαν συγγραφέας και το πρώτο του μυθιστόρημα, The Beach, έγινε η γνωστή ταινία του Danny Boyle με τον Leonardo Di Caprio. Μετά άρχισε να υπογράφει σενάρια, κι έτσι μας χάρισε τα 28 Days Later, Sunshine, Never Let Me Go και Dredd. Ε, κι έπειτα είπε να σκηνοθετήσει ο ίδιος, δημιουργώντας δύο από τις καλύτερες sci-fi ταινίες της δεκαετίας, δηλαδή το Ex Machina και το Annihilation.

Με λίγα λόγια, ο άνθρωπος έχει προσφέρει στο sci-fi όσο ελάχιστοι άλλοι τα τελευταία χρόνια. Κι όταν φέτος τον Φεβρουάριο μάθαμε ότι είχε στα σκαριά μια sci-fi ιστορία σε μορφή τηλεοπτικής σειράς αυτήν τη φορά, η αλήθεια είναι πως χαρήκαμε τα μάλα.

Ε, τώρα το πράγμα έγινε επίσημο φίλες και φίλοι. Την Παρασκευή το τηλεοπτικό δίκτυο FX ανακοίνωσε πως η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως, θα ονομάζεται Devs, θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019, με το πρωταγωνιστικό καστ να περιλαμβάνει την πρωταγωνίστρια των Ex Machina και Annihilation, Sonoya Mizuno και τον λατρεμένο Nick Offerman του Parks and Recreation.

Σύμφωνα με την περιγραφή του FX, το Devs θα αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής προγραμματίστριας που θα ερευνήσει το μυστηριώδες τμήμα development της hi-tech εταιρίας που δουλεύει στο Σαν Φρανσίσκο, υποψιαζόμενη πως ο creepy εργοδότης της συνδέεται με την δολοφονία του γκόμενού της.

Ακούγεται γαμάτο, το περιμένουμε, φέρτε το.

Best of internet