Quantcast

To «The Young Pope» επιστρέφει με Τζον Μάλκοβιτς δίπλα στον swag Πάπα Τζουντ Λο

Με τίτλο «The New Pope» και σταθερά τον Πάολο Σορεντίνο να κάνει κουμάντο

THE NERDSTREAM

3 Ιουλίου 2018

Το The Young Pope, φίλοι και φίλες, ήταν μια από τις πιο ευχάριστες τηλεοπτικές εκπλήξεις του 2016 – αν θυμάστε. Δεν είναι μόνο ότι αποτέλεσε ουσιαστικά το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Ιταλού σκηνοθέτη και σεναριογράφου Πάολο Σορεντίνο, ο οποίος την τελευταία δεκαετία έχει φτιάξει αληθινά ξεχωριστές ταινίες σαν το Il Divo, το La Grande Bellezza και το Youth. Ήταν επίσης ότι είχαμε έναν ώριμο και μαγευτικό Τζουντ Λο σε ένα πρωτότυπο σενάριο και μια αληθινά μαγευτική οπτική πανδαισία.

Ναι, ήταν καλή φάση. Βέβαια, η συμπαραγωγή των HBO, Sky Atlantic και Canal+ είχε σχεδιαστεί ως limited series χωρίς ενδεχόμενο 2ου κύκλου. Παρ’ όλα αυτά, ήδη από τον Οκτώβριο του 2016 είχε ανακοινωθεί ότι ετοιμάζεται άλλη μία σεζόν. Όχι όμως ακριβώς ως 2η σεζόν του The Young Pope, αλλά μια ακόμα limited series που θα συνέχιζε την ιστορία με διαφορετικό τίτλο: The New Pope.

Φυσικά, ο Σορεντίνο δεν θα μπορούσε να λείπει από την παραγωγή του νέου κύκλου, ενώ κι ο απρόσμενα εξαιρετικός Λο θα επιστρέψει για δεύτερη φορά στον ίδιο ρόλο του Πάπα. Παράλληλα όμως, χτες μαθεύτηκε ότι ο δυο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Τζον Μάλκοβιτς πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει στο The New Pope – γεγονός που μας γεμίζει χαρά παρόλο που ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα όσον αφορά τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο Μάλκοβιτς φέτος έχει πάρει σβάρνα την τηλεόραση με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές εκτός από το The New Pope, συμμετέχοντας φέτος στην 3η σεζόν του Billions και όντας έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του ως Ηρακλής Πουαρό στη νέα σειρά του BBC για το The ABC Murders της Αγκάθα Κρίστι.

Μπορεί λοιπόν οι πληροφορίες να είναι ελάχιστες μέχρι στιγμής για το The New Pope (ξέρουμε ότι τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το Νοέμβριο στην Ιταλία), αλλά όσα ξέρουμε ήδη είναι αρκετά για να το περιμένουμε με ανυπομονησία.

Best of internet