Quantcast

Ξεκίνησε η παραγωγή για την 4η σεζόν Rick and Morty, υπάρχει ξανά ελπίδα στον κόσμο

Έρχονται ούτε 10, ούτε 20, αλλά 70 νέα επεισόδια

THE NERDSTREAM

15 Ιουνίου 2018

Τι drama ήταν κι αυτό φίλες και φίλοι. Από χίλια κύματα πέρασε η ανανέωση του πολυ-αγαπημένου animation Rick and Morty φέτος και, παρόλο που ομολογουμένως έχουμε και πιο σοβαρές έγνοιες, η αλήθεια είναι ότι μας είχε ανησυχήσει η κατάσταση. Αρχικά μάθαμε ότι η σειρά των Dan Harmon και Justin Roiland κινδύνευε να μην συνεχίσει ποτέ λόγω ζόρικων διαπραγματεύσεων με το τηλεοπτικό δίκτυο του Adult Swim. Μετά, βέβαια, ανακοινώθηκε πως η σειρά ανανεώνεται για 70 ολάκερα επεισόδια. Και τέλος, τον προηγούμενο μήνα, είχαμε το πρώτο teaser που επικύρωσε την όλη κατάσταση: το Rick and Morty επιστρέφει.

Το ερώτημα, βέβαια, ήταν πότε πρόκειται να συμβούν όλα αυτά. Δεδομένου ότι στο παρελθόν η φάση με την σειρά πήγαινε υπερβολικά χαλαρά και με μεγάλα κενά μεταξύ των σεζόν, η ανανέωση δεν σήμαινε απαραίτητα ότι θα δούμε σύντομα κάτι. Τώρα, όμως, έχουμε πιο σαφείς πληροφορίες στα χέρια μας και, ναι, είναι χαρμόσυνες. Ο συνδημιουργός του Rick and Morty, Justin Roiland, μίλησε με το Polygon και ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει επίσημα η παραγωγή για τον 4ο κύκλο.

Όπως είπε κι ο ίδιος, “είναι συναρπαστικό, και λίγο σουρεαλιστικό κιόλας”, συμπληρώνοντας πως “και μόνο που βρίσκονται μέσα στο writer’s room κάθε μέρα, οι ιδέες κυλάνε, θα είναι καταπληκτικό”. Παράλληλα, σημείωσε πως και τα κενά μεταξύ των κύκλων της σειράς θα είναι πολύ μικρότερα πλέον. Δεν μας έδωσε ημερομηνία για την μεγάλη επιστροφή βέβαια, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα περάσει και τόοοσος πολύς καιρός απ’ την αρχή του 2019 μέχρι την πρεμιέρα της 4ης σεζόν.

Best of internet