Quantcast

Στο νεαρό Aragorn θα αφιερωθεί η πρώτη σεζόν του τηλεοπτικού Lord of the Rings

Θα καούν καρδιές, θα στάξουν οι τοίχοι, τα γνωστά

THE NERDSTREAM

17 Μαΐου 2018

Με το σταγονόμετρο έρχονται οι νέες πληροφορίες για το τηλεοπτικό Lord of the Rings που ετοιμάζει η Amazon, αλλά τι να κάνουμε, πιανόμαστε από όπου μπορούμε μπας και καταλάβουμε τι πρόκειται να συμβεί τελικά σ’ αυτό το επερχόμενο τηλεοπτικό blockbuster που θέλει να γίνει Game of Thrones στη θέση του Game of Thrones, το οποίο ήθελε να γίνει Lord of the Rings στη θέση του Lord of the Rings.

Την προηγούμενη βδομάδα κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι η σειρά φημολογούμενου κόστους πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια ψάχνεται για έμπειρους και ικανούς συντελεστές για να φέρουν σε πέρας το πρότζεκτ, με πρώτο-πρώτο όνομα στη λίστα τον συνήθη ύποπτο Πίτερ Τζάκσον. Στο μεταξύ δεν υπήρξε κάποια επίσημη επιβεβαίωση γύρω από τα πιθανά ονόματα, αλλά τώρα το γενικά αξιόπιστο site The One Ring αναφέρει πως έχει αποκλειστικές πληροφορίες για την πλοκή της πρώτης σεζόν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα λοιπόν, η νέα εκδοχή του λογοτεχνικού fantasy έπους του J.R.R. Tolkien θα ξεκινάει με έναν πιτσιρικά Aragorn. Βέβαια, το πιτσιρικάς είναι σχετικό πράγμα, οπότε ένα καλό ερώτημα είναι αν θα δούμε τον νέο τηλεοπτικό Aragorn ως πιτσιρίκι 12 χρονών, ως έφηβο 17 χρονών ή ως μανούλι 23 χρονών. Όπως και να ‘χει, το βέβαιο είναι πως θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Battle of Five Armies στο τέλος του Hobbit.

Στο μεταξύ, με βάση τη συμφωνία που έχει κάνει λοιπόν η Amazon με τους κατόχους των δικαιωμάτων, η παραγωγή πρέπει να ξεκινήσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια απ’ όταν πέσανε οι υπογραφές (δηλαδή το φθινόπωρο του 2017), οπότε η λογική λέει ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε πολλές, πάρα πολλές νέες εξελίξεις.

Best of internet