Quantcast

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο έρχεται σύντομα στο Netflix με νέα horror σειρά ανθολογίας

Και το όνομα αυτής: 10 After Midnight

THE NERDSTREAM

15 Μαΐου 2018

Υπέροχα τα νέα για τον αγαπημένο μας τερατολάγνο του Χόλιγουντ, αλλά κυρίως για όλους εμάς που διψάμε για λίγο περισσότερο ποιοτικό online κάψιμο στη ζωή μας, γιατί προφανώς δεν έχουμε ήδη αρκετό. Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, λίγους μήνες μετά το κερδισμένο Όσκαρ για το The Shape of Water, αποφασίζει τελικά να δοκιμάσει κι αυτός την τύχη του στο Netflix ξεκινώντας μια νέα horror σειρά ανθολογίας με τον τίτλο 10 After Midnight.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της streaming πλατφόρμας, για την οποία το 10 After Midnight θα είναι η πρώτη καθαρόαιμη horror σειρά, η νέα δουλειά του Ντελ Τόρο θα είναι μια συλλογή από προσωπικά επιλεγμένες ιστορίες που θα είναι εξίσου εκλεπτυσμένες και τρομακτικές. Ο ίδιος ο Ντελ Τόρο, πέρα από δημιουργός της σειράς, θα είναι και executive producer, ενώ φυσικά θα γράψει και σκηνοθετήσει κάποια από τα επεισόδια του 10 After Midnight. Κατά τ’ άλλα, αναμένεται να καλέσει κι άλλους εκλεκτούς δημιουργούς του κινηματογραφικού και τηλεοπτικού τρόμου ώστε να βάλουν το χεράκι τους.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντελ Τόρο συνεργάζεται με το Netflix, μιας και ήταν ο δημιουργός της animated fantasy σειράς Trollhunters, η οποία ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της τελευταίας της σεζόν στις 25 Μαΐου, ενώ παράλληλα συνεχίζει να δουλεύει πάνω στα sci-fi πρότζεκτ που συμφώνησε με την Fox Searchlight. Ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία για το 10 After Midnight, αλλά σύμφωνα με το Netflix έρχεται σύντομα. Κι αν νομίζετε ότι περιμένουμε κάτι λιγότερο από το The Twilight Zone του 21ου αιώνα, τότε είστε οικτρά γελασμένοι.

Best of internet