Quantcast

Το Rick and Morty ανανεώθηκε μέχρι την αιωνιότητα με 70 (!) νέα επεισόδια

Δόθηκε αίσιο τέλος στο θρίλερ για γερά στομάχια

THE NERDSTREAM

11 Μαΐου 2018

Εκτός αν δεν ήταν ποτέ αληθινό θρίλερ, αγαπητοί αναγνώστες, και επρόκειτο για μια καλοστημένη μαρκετίστικη συνωμοσία. Μπορει, ως γνωστόν, η παρανοϊκή μύτη μας να τα μυρίζεται από χιλιόμετρα κάτι τέτοια, αλλά εδώ η αλήθεια είναι πως το καπέλο μας από αλουμινόχαρτο δεν δούλεψε καλά και ανησυχήσαμε όντως ότι μπορεί να μην ευλογηθούν ποτέ τα μυαλά μας με το λιώσιμο που τους χαρίζει το Rick and Morty. Κι η αλήθεια είναι ότι πράγματι τα νέα για καιρό δεν ήταν καλά.

Πρώτα, οι σεναριογράφοι λέγανε ότι οι ρυθμοί είναι υπερχαλαροί και ότι θα ‘μαστε τυχεροί αν δούμε νέα επεισόδια το 2019. Μετά ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς Dan Harmon μας είπε ότι το Adult Swim δεν έχει ενδιαφερθεί ακόμα για ανανέωση της σειράς. Και τέλος, ο ίδιος άνθρωπος δήλωσε λίγο αργότερα πως οι διαπραγματεύσεις για την 4η σεζόν είναι ζόρικες, αν και παραμένει αισιόδοξος. Χτες, όμως, έσκασαν τα μεγάλα νέα δια στόματος του Justin Roiland, ενός εκ των δημιουργών της σειράς:

Και, ΟΚ, μπορεί αυτή η γιγαντοσυμφωνία 70 επεισοδίων που θα γέμιζαν 7 ολόκληρες σεζόν να μοιάζει πολύ υπερβολική για να είναι αληθινή, αλλά το σημαντικό είναι πως η επιβεβαίωση ήρθε και οι νέες περιπέτειες των Rick and Morty θα αρχίσουν να ετοιμάζονται. Ακόμα φυσικά δεν ξέρουμε πότε θα δούμε το νέο υλικό, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται η υπόσχεση του Rick προς τον δύσμοιρο εγγονό του στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, πίσω στο μακρινό πια 2013, ενδέχεται να ήταν τελικά πολύ πιο αληθινή απ’ όσο φαινόταν:

Best of internet