Quantcast

Κόβουν το Brooklyn Nine-Nine, κλείνουν και τον τάφο τους

Και τα ίντερνετς αντιδρούν σκληρά σ’ αυτό το βαρύ πλήγμα

THE NERDSTREAM

11 Μαΐου 2018

Ε όχι, πολλά πράγματα περιμέναμε να πάνε στραβά μέσα στο 2018, αλλά όχι κι αυτό. Τι να πούμε τώρα δηλαδή; Το Brooklyn Nine-Nine είναι μια υπέροχη κωμωδία, ανάλαφρη και κρετινίστικη όσο πρέπει, με ένα ονειρικό καστ, μια απίστευτη χημεία μεταξύ Andy Samberg και Andre Braugher, από τον δημιουργό/σεναριογράφο του Parks and Recreation, του The Good Place και του αμερικάνικου The Office, Mike Schur – μαζί με τον συχνό συνεργάτη του σ’ αυτές τις σειρές, Dan Goor.

Και ΟΚ, μπορεί τα τελευταία 1-2 χρόνια η τηλεθέαση της σειράς να έχει πέσει κάπως, αλλά συνεχίζει να αποσπά εξαιρετικές κριτικές και να έχει ένα μεγάλο αφοσιωμένο κοινό εντός και εκτός internet. Χτες το βράδυ, λοιπόν, η ακύρωση του Brooklyn Nine-Nine έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία για τους φίλους και τις φίλες του υπέροχου αυτού αμερικάνικου μπατσο-sitcom. Καθώς η 5η σεζόν της σειράς παίζεται ακόμα και απομένουν άλλα δύο επεισόδια, η 20th Century Fox Television ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει 6ος κύκλος, κόβοντας επίσης και τα Last Man on Earth και The Mick.

Βέβαια, το Fox έχει ένα πολύ κακό ιστορικό στην ακύρωση σειρών που αγαπήσαμε, αφού το έχει ξανακάνει με τα Futurama, Firefly και Arrested Development – τρία πράγματα που μπαίνουν άνετα στη σφαίρα του ασυγχώρητου. Προφανώς, επειδή έχουμε 2018 και το streaming είναι ήδη ο κυρίαρχος τρόπος κατανάλωσης ταινιών και σειρών για την πλειοψηφία του πλανήτη, ήδη έχουν αρχίσει οι φήμες για μεταφορά του Brooklyn Nine-Nine σε μια τέτοια πλατφόρμα. Μια τέτοια επιχείρηση διάσωσης, όπως έχουμε ξαναδεί με το Arrested Development και το Community πρόσφατα, φαίνεται να έχει προς το παρόν σαν επικρατέστερο υποψήφιο την streaming υπηρεσία Hulu, η οποία έχει στο ρόστερ της το The Handmaid’s Tale και ετοιμάζει το Castle Rock του Στίβεν Κινγκ που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο.

Μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη, λοιπόν, κλάψτε οργισμένα μαζί μας χαζεύοντας τις αντιδράσεις δημιουργών, μελών του καστ και άλλων ανθρώπων του Χόλιγουντ όταν έσκασαν τα νέα της ακύρωσης της σειράς:

Best of internet