Quantcast

Το Arrested Development επιστρέφει σύντομα ΚΑΙ με 5η σεζόν ΚΑΙ με «remix» της 4ης

Κι όλα αυτά δια στόματος του δημιουργού του, Mitch Hurwitz

THE NERDSTREAM

2 Μαΐου 2018

Λοιπόν, ας τα πάρουμε με τη σειρά. Είναι το Arrested Development το καλύτερο αμερικάνικο του sitcom του 21ου αιώνα; Πολύ πιθανό θα πούμε εμείς, πολύ πιθανό. Το αρχικό run της σειράς του Mitch Hurwitz από το 2003 μέχρι το 2006 ήταν μια κλασική περίπτωση αυτού που λέμε «μπροστά από την εποχή του», οδηγώντας το Arrested Development να έχει ταυτόχρονα μεγάλη υποδοχή από την κριτική, τρομερό cult following και μπόλικα τηλεοπτικά βραβεία, ενώ παράλληλα το τηλεοπτικό δίκτυο Fox τελικά το ακύρωσε λόγω υπερβολικά χαμηλής τηλεθέασης.

Όλα αυτά, βέβαια, αλλάξανε το 2011 που το Netflix ήρθε να σώσει την αδικημένη σειρά και να της δώσει νέα ζωή στον κόσμο του streaming, φτάνοντας δύο χρόνια αργότερα στην 4η σεζόν του Arrested Development. Και, ΟΚ, μπορεί η διαφορά ποιότητα να ήταν μεγάλη σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους, αλλά και μόνο το ότι είδαμε ξανά νέα την οικογένεια Bluth άξιζε όλη την αναμονή και την προσπάθεια.

Ήδη γνωρίζαμε εδώ και κάμποσο καιρό ότι το Arrested Development επρόκειτο να επιστρέψει στο Netflix μέσα στο 2018, αλλά ακόμα ελάχιστες λεπτομέρειες ήταν γνωστές για τον 5ο κύκλο της σειράς. Τελικά όμως μάθαμε πρώτα κάτι διαφορετικό: ότι η 4η σεζόν, η οποία είχε αφιερώσει ένα επεισόδιο σε κάθε χαρακτήρα, θα κυκλοφορήσει τελικά σε διαφορετικό cut με όλα τα γεγονότα σε χρονολογική σειρά, όπως είχε προειδοποιήσει ο Mitch Hurwitz ήδη από το 2014. Κι η ημερομηνία αυτού; Παρασκευή 4 Μαΐου. Μεθαύριο δηλαδή – κι ο τίτλος θα είναι Arrested Development Season 4 Remix: Fateful Consequences.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση στο Twitter, ο Hurwitz αναφέρει ότι η 5η σεζόν θα έχει ημερομηνία κυκλοφορίας «σύντομα, πολύ σύντομα». Ελπίζουμε το σύντομα να είναι όντως πολύ σύντομα.

Best of internet