Quantcast

Οι διαπραγματεύσεις για το μέλλον του Rick and Morty έχουν ζορίσει αλλά ο δημιουργός του είναι αισιόδοξος

Κι η 4η σεζόν της αγαπημένης σειράς παραμένει στον αέρα

THE NERDSTREAM

27 Απριλίου 2018

Λοιπόν, ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η 3η σεζόν του Rick and Morty ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2017. Στο μεταξύ, για 6 μήνες δεν υπάρχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση για την ανανέωση της σειράς – πράγμα περίεργο μεν, αλλά ίσως κι όχι δεδομένου της τάσης της σειράς να κάνει μεγάλα διαστήματα απουσίας ή να σκάει μύτη απροειδοποίητα.

Στην αρχές της χρονιάς, ένας από τους σεναριογράφους του Rick and Morty δήλωσε ότι γενικά οι ρυθμοί που δουλεύουν είναι υπερ-χαλαροί, οπότε θα του έκανε τεράστια εντύπωση αν ο 4ος κύκλος έβγαινε πριν το τέλος του 2019. Και πριν από 1μιση μήνα περίπου, ο Dan Harmon (δημιουργός της σειράς κι υπεύθυνος επίσης για το Community) επιβεβαίωσε όλες τις ανησυχητικές φήμες, ανακοινώνοντας πως κανείς από το τηλεοπτικό δίκτυο του Adult Swim (ή κάποιο άλλο) δεν του έχει ζητήσει να γράψει επόμενη σεζόν.

Αυτά δεν είναι καθόλου καλά σημάδια, αγαπητοί φίλοι και φίλες. Από την άλλη, βέβαια, ο Harmon δεν μοιάζει να πτοείται και πάρα πολύ. Χτες το Den of Geek δημοσίευσε μια συνέντευξη μαζί του από το Tribeca Film Festival (όπου βρισκόταν για να προμοτάρει τη νέα ταινία του Seven Stages to Achieve Eternal Bliss by Passing Through the Gateway Chosen by the Holy Storch).

Συζητώντας για τον 4ο κύκλο του Rick and Morty, λοιπόν, o Harmon δήλωσε πως οι διαπραγματεύσεις με τους τηλεοπτικούς σταθμούς είναι δύσκολες, αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι θέλουν να βρεθεί ένα κοινό έδαφος και να υπάρξει συμφωνία ώστε να προχωρήσει η κατάσταση, συμπληρώνοντας πως αυτήν τη στιγμή είναι αισιόδοξος για το μέλλον του Rick and Morty.

Best of internet