Quantcast

Το Taboo επιστρέφει για δεύτερη σεζόν με τον Τομ Χάρντι του και με τα όλα του

Το BBC επιβεβαίωσε την επιστροφή της σειράς του Στήβεν Νάητ

THE NERDSTREAM

26 Απριλίου 2018

Ιτς οφίσιαλ, που λένε. Το Taboo, η βρετανική σειρά του BBC που δημιουργήσανε από κοινού το 2017 ο Στήβεν Νάητ, ο Τομ Χάρντι και ο πατέρας του, Τσιπ Χάρντι, ανανέωθηκε για τον δεύτερο κύκλο της, σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου του τηλεοπτικού δικτύου. Ήδη το περιμέναμε, βέβαια, αφού ο Τομ Χάρντι ήδη είχε κάνει δηλώσεις το προηγούμενο διάστημα, λέγοντας πως η ιστορία του Taboo δεν έχει ειπωθεί ολόκληρη ακόμα.

Κάπως έτσι λοιπόν, η βρετανική σειρά εποχής του 19ου αιώνα ετοιμάζεται να επιστρέψει για 8 ακόμα επεισόδια. Παράλληλα, ο Ρίντλεϊ Σκοτ που εκτελεί χρέη παραγωγού δήλωσε ότι ευχαριστεί το BBC και το FX (που προβάλει την σειρά στις ΗΠΑ) για την στήριξή τους ώστε να καταφέρουν να μετατρέψουν το Taboo στην σκληρή, σκοτεινή και βρώμικη σειρά που ονειρεύονταν.

Η ιστορία του τυχοδιώκτη James Delaney θα συνεχιστεί με βασικό σεναριογράφο τον ίδιο τον Στήβεν Νάητ, ο οποίος δηλώνει πως η σειρά θα έχει σχεδόν σίγουρα και 3η σεζόν στο μέλλον. Κι η αλήθεια είναι πως η βεβαιότητά του είναι μάλλον δικαιολογημένη, αφού είναι κάτι παραπάνω από λογικό εκ μέρους των studio να εμπιστεύονται έναν άνθρωπο που έχει δημιουργήσει επιτυχημένους τηλεοπτικούς τίτλους που ξεκινάνε από το Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος και φτάνουν μέχρι το Peaky Blinders.

Ημερομηνία δεν έχουμε ακόμη στα χέρια μας, αλλά στο μεταξύ απ’ ό,τι φαίνεται το κοντινό μέλλον ανήκει έτσι κι αλλιώς στον Τομ Χάρντι, αφού περιμένουμε να τον δούμε ως Αλ Καπόνε στο Fonzo, ως Eddie Brock στο Venom και βέβαια ξανά ως Alfie Solomons στο Peaky Blinders.

Best of internet