Quantcast

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν γίνεται κατάσκοπος για το Netflix και όχι δεν θα είναι κωμωδία

Ο Βρετανός κωμικός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα μίνι σειρά “The Spy” για τη ζωή του Ισραηλινού κατασκόπου Έλι Κοέν

Χρήστος Πρόεδρος

13 Απριλίου 2018

Χωρίς το λαχανί μαγιό του και την απερίγραπτη προφορά του, ο Σάσα Μπάρον Κοέν αφήνει για λίγο τους κωμικούς του ρόλους ως Μπόρατ, ή ως Δικτάτορας και αναλαμβάνει μετά από πολύ καιρό έναν «σοβαρό» ρόλο, για τις ανάγκες μιας καινούριας σειράς του Netflix.

Ο Βρετανός Κωμικός, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο Variety, θα πρωταγωνιστήσει στην μίνι σειρά «The Spy» υποδυόμενος έναν άλλον Κοέν, τον Έλι Κοέν, ο οποίος ήταν κατάσκοπος του Ισραήλ στη Συρία στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Ο Έλι Κοέν κατάφερε να ενσωματωθεί στην υψηλή κοινωνία της Συρίας και να ανέλθει στις πολιτικές της τάξεις. Οι δραστηριότητες, οι σχέσεις του και τελικά ο θάνατός του είχαν διαρκείς συνέπειες, διαμορφώνοντας την κατάσταση στη Μέση Ανατολή όπως είναι σήμερα.

Ο Έλι Κοέν (αριστερά)

Πέρα από μια σχετική εμφανισιακή ομοιότητα μεταξύ των δύο Κοέν, που θα λειτουργήσει σίγουρα ως ένα αβανταδόρικο στοιχείο για το τελικό αποτέλεσμα της σειράς, ανυπομονούμε να δούμε πως θα διαχειριστεί υποκριτικά ο Σάσα Μπάρον Κοέν έναν τέτοιο ρόλο, αλλά σε τελική ανάλυση είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρει και με το παραπάνω.

Το «The Spy» θα αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ η ημερομηνία όπου αναμένεται το παγκόσμιο ντεμπούτο της σειράς ακόμη δεν έχει καθοριστεί. Η σειρά θα γραφτεί και θα σκηνοθετηθεί από τον Γκίντεο Ράφφ, τον δημιουργό της σειράς “Prisoners of War”.

Best of internet