Quantcast

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε για την 4η σεζόν του Fargo

Δυστυχώς θα αργήσει ακόμα γτχ

THE NERDSTREAM

22 Μαρτίου 2018

To Fargo ήταν μια πανέμορφη ταινία των αδερφών Cohen. Μετά, το Fargo έγινε μια εξαιρετική σειρά από τον Noah Hawley. Οι πρώτες σεζόν ήταν καταπληκτικές κι η τρίτη σεζόν ήταν ένα απ’ τα καλύτερα πράματα που έχουμε δει στην τηλεόραση, γεγονός που μας οδήγησε να την αναδείξουμε σε αγαπημένη μας σειρά για το 2017. Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το Fargo. Αυτό που δεν ξέρουμε, όμως, είναι πώς και πότε θα συνεχιστεί στην 4η σεζόν.

Χτες τουλάχιστον μάθαμε μερικά πραματάκια διαβάζοντας την συνέντευξη του Hawley (δημιουργού επίσης του Legion) στο The Hollywood Reporter, όπου μίλησε για το πώς φαντάζεται τον τέταρτο κύκλο του Fargo. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επόμενη σεζόν πρόκειται να διαδραματιστεί στο παρελθόν – κάτι που έγινε και στην δεύτερη. “Έχω πλέον μια ιδέα που είναι λιγότερο στην άκρη του ματιού μου και περισσότερο μπροστά μου”, δηλώνει, συμπληρώνοντας βέβαια ότι δεν έχει πολύ χρόνο διαθέσιμο.

Σίγουρα πάντως κι ο 4ος κύκλος θα συνεχίσει να σκάβει στην εγκληματική ιστορία γύρω από την περιοχή των Midwest πολιτειών. Πιο συγκεκριμένα, ο Hawley λέει πώς “πρόκειται για πραγματικά αμερικάνικες ιστορίες, για ιστορίες σχετικά με το αμερικάνικο τοπίο και τα πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι για χάρη του χρήματος”. Απαντώντας στην ερώτηση αν η επόμενη σεζόν θα μπορούσε να διαδραματίζεται σε έναν προηγούμενο αιώνα (δεδομένου ότι τα άλματα στο χρόνο δεν είναι κάτι ξένο για το Fargo), ο δημιουργός απαντάει πως θεωρητικά θα μπορούσε, εφόσον υπάρχει κάτι ενδιαφέρον να ειπωθεί.

Παράλληλα, σημειώνει πως τον ενδιαφέρει να συνεχίσει την σειρά παίζοντας με τον χαρακτήρα της και διευρύνοντάς τον: “Το Fargo μπορεί να γίνει αυτό, αλλά μπορεί επίσης να γίνει και το άλλο;”, ενώ πρόσθεσε ότι άμα εμπνέεσαι από τους αδερφούς Cohen τότε καλό θα ήταν να μην επαναλαμβάνεις τον εαυτό σου, μιας και αυτοί δεν το κάνουν ποτέ.

Τέλος, παρόλο που το τηλεοπτικό δίκτυο FX ακόμα δεν έχει ανανέωσει επίσημα την σειρά για 4η σεζόν (!), με τις φήμες να μιλάνε για επιστροφή μέσα στο 2019, ο Hawley λέει ότι νιώθει σίγουρος για την σχέση του με το FX και αισιόδοξος για το μέλλον.

Best of internet