Quantcast

Το Athens Dark είναι η πρώτη action/horror σειρά του ελληνικού internet, και δεν ξέρουμε πως να νιώσουμε

Δείτε το trailer και κρίνετε μόνοι σας

THE NERDSTREAM

13 Φεβρουαρίου 2018

ΟΚ, λογικό ήταν, με τόσο binge-watching και online streaming, κάποια στιγμή θα δοκίμαζε κι η ελληνική ψυχαγωγία να μπει στο σύγχρονο παιχνίδι των τηλεοπτικών σειρών. Τις προηγούμενες μέρες λοιπόν είδαμε το πρώτο trailer του Athens Dark, μιας παραγωγής του Netwix σε action/horror ύφος που πρόκειται να δοθεί για streaming την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Τι είναι το Athens Dark; Θα σας πούμε. Θα είναι μια μίνι-σειρά 8 δεκάλεπτων επεισοδίων με ήρωα τον Ορφέα, έναν νεαρό δημοσιογράφο που καλύπτει μια γκοθο-συναυλία και ανακαλύπτει την αιώνια μάχη μεταξύ βαμπίρ και κυνηγών βρικολάκων, μπλέκοντας σε μια πανάρχαια ιστορία. Θυμίζει Blade, Underworld και True Blood; Ναι, θυμίζει.

Θα είναι καλό όμως; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά και φυσικά τα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα συνήθως έχουν μια ροπή προς το χειρότερο. Το trailer όμως δείχνει ότι υπάρχει τουλάχιστον στο επίπεδο της παραγωγής μια κίνηση προς καλή κατεύθυνση και κατά κάποιο τρόπο μας κάνει να ελπίζουμε να είναι καλό. Το Athens Dark λοιπόν θα μπορούσε να είναι από το απόλυτο cringefest μέχρι την αρχή ενός νέου παραδείγματος για τα ελληνικά τηλεοπτικά και fantasy δεδομένα. Θα φανεί την επόμενη βδομάδα.

Μέχρι την επόμενη Πέμπτη συντονιστείτε στο κανάλι του Netwix για περισσότερα.

Best of internet