Quantcast

Εργαζόμενος στην παραγωγή της τέταρτης σεζόν του «Narcos» δολοφονήθηκε στο Μεξικό

Ο επόμενος κύκλος της σειράς θα διαδραματίζεται στην πόλη Juárez, η οποία είναι μία από τις πιο επικίνδυνες του κόσμου

THE NERDSTREAM

18 Σεπτεμβρίου 2017

Μια πολύ μακάβρια είδηση προέκυψε στα πλαίσια της παραγωγής για την 4η σεζόν του «Narcos». Ένας από τους σκάουτερ της παραγωγής δολοφονήθηκε στο Μεξικό καθώς έψαχνε χώρους για τα γυρίσματα του επόμενου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του Netflix, καθώς σε αυτόν η τοποθεσία θα αλλάξει από την Κολομβία στο Μεξικό.

Ο σκάουτερ ήταν ο 37χρονος Carlos Muñoz Portal, ο οποίος είχε δουλέψει για πολύ καιρό κάνοντας την ίδια δουλειά, δηλαδή αναζήτηση κατάλληλων χώρων για αμερικανικές παραγωγές του σινεμά και της τηλεόρασης στο Μεξικό, όπως το «Man on Fire», το «Apocalypto» του Μελ Γκίμπσον και στο «Fast and Furious».

Το Νetflix έχει ήδη δημοσιεύσει το σχόλιό του:

«Γνωρίζουμε τον θάνατο του Portal Carlos Muñoz, ενός σεβαστού διευθυντή τοποθεσίας και μεταφέρουμε τα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς του. Τα γεγονότα παραμένουν άγνωστα καθώς οι αρχές συνεχίζουν να διερευνούν τι συνέβη»

Το δε Narcos μέχρι και την δεύτερη σεζόν ασχολούνταν με το βίο και την πολιτεία του Κολομβιανού βαρώνου των ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ. Η τρίτη σεζόν θα αφορά το ανταγωνιστικό καρτέλ του Κάλι ενώ η τέταρτη με το καρτέλ της πόλης Juárez, η οποία για πολύ καιρό είχε τη φήμη μιας από τις πιο επικίνδυνες του κόσμου.

Οι συνθήκες της δολοφονίας του άτυχου άντρα είναι ακόμη άγνωστες, αλλά σύμφωνα με φίλο του ο Muñoz θα πήγαινε να τραβήξει φωτογραφίες για το Netflix σε κάποια τοποθεσία και πολλές ώρες μετά το σώμα του βρέθηκε στο αμάξι του έχοντας δεχτεί πολλούς πυροβολισμούς. Η είδηση προκαλεί άγχος στην κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία της χώρας, καθώς τέτοια γεγονότα μπορεί να κάνουν τις προγραμματισμένες παραγωγές να φύγουν από το Μεξικό.

(πηγή)

 

Best of internet