Quantcast

Ψήνεται η δεύτερη ταινία των Simpsons σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς

Η πρώτη ταινιάρα των Simpsons είχε βγει πριν ακριβώς από 10 χρόνια

Γιώργος Τσαγκόζης

31 Ιουλίου 2017

Σε συνέντευξη που έδωσαν στο πλαισιο της γιορτής για τα 10 χρόνια της ταινίας ”Simpsons”, o σεναριογράφος Al Jean και ο σκηνοθέτης David Silverman, παραδέχτηκαν ότι μπορεί να γυριστεί και δεύτερη ταινία αλλά… ακόμα η παραγωγή βρίσκεται στα πολύ πρώιμα στάδια της.

«Θα ήθελα πολύ να υπάρξει άλλη μια ταινία» δήλωσε ο Silverman στο Entertainment Weekly «Άλλα Είμαστε ακόμα πολύ μακριά από το να την πραγματοποιήσουμε. Μιλάμε για διάφορα θέματα, τα αναλύουμε, άλλα μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι απτό. Ακόμα μας τρομάζει το ενδεχόμενο μιας νέας ταινίας, γιατί όταν κάναμε την πρώτη, μας ξεθέωσε καθώς δουλεύαμε και την ταινία και την σειρά συγχρόνως»

 

Ο Al Jean είπε ότι δεν θέλει να ρισκάρει με το μπάτζετ της ταινίας και δεν θα ήθελε να είναι ένα φιλμ που θα γίνει για τα λεφτά.

Θέλω να είναι μια πραγματικά ωραία ταινία. Προσωπικά δεν θα ήθελα να γυρίσω άλλη ταινία Simpsons άμα δεν θα ήταν σπουδαία

Η ταινία των Simpson, βγήκε στους κινηματογράφους τον Ιουλίου του 2007, τζίραρε 527.9 εκατομμύρια δολάρια παίρνοντας κυρίως θετικές κριτικές.

Πηγή

 

 

Best of internet