Quantcast

Δυο σειρές για την TV είναι τα επόμενα πρότζεκτ του Τζον Κάρπεντερ

Τα επόμενα σχέδια του σκηνοθέτη του «Τhe Thing» και άρχοντα του horror αφορούν τη μικρή οθόνη

THE NEWSROOM

7 Ιουλίου 2017

Ο Τζον Κάρπεντερ συνεχίζει να μην αφήνει στερημένους τους πολλούς οπαδούς του παραμένοντας αν μη τι άλλο δραστήριος. Εκτός από την παραγωγή στα remakes των κλασσικών “Χάλοουιν” και “Escape From New York”, ο άρχοντας του horrorw ετοιμάζεται να ασχοληθεί και με την τηλεόραση.

Δύο είναι τα πρότζεκτ – σειρές του Κάρπεντερ σύμφωνα με το The Hollywood Reporter: Η ανθολογία “Tales for a Halloween Night” για το κανάλι Syfy και η σειρά “Nightside” της United Cable Productions, βασισμένη στη σειρά βιβλίων του Σάιμον Ρ. Γκριν.

Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τη Universal Cable Productions σε αυτό το τηλεοπτικό πρότζεκτ”, είπε ο Κάρπεντερ. “Από τη μία σημαίνει μια επιστροφή στη Universal από την οποία έχω πολύ καλές αναμνήσεις και από την άλλη είναι ένα βήμα στο μέλλον με σπουδαίους δημιουργικούς συνεργάτες που σχεδιάζεται.” Το “Tales for a Halloween Night” θα βασίζεται στη δικιά του σειρά κόμικς και αυτή τη στιγμή ζητεί σεναριογράφο, ενώ το “Nightside,” θα γίνει από τον Τζιμ Μπλοτβόγκελ από το “Scream” του MTV.

Ο Τζον Κάρπεντερ είναι ένας απίστευτος δημιουργός του οποίου η σκοτεινή φαντασία έχει αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στον κινηματογράφο και στα όνειρά μας” είπε η Ντον Όλμστεντ για τον σκηνοθέτη των “Starman” και “The Thing”. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ένας δάσκαλος του horror θα γίνει μέλος της UCP.”

(πηγή)

Best of internet