Quantcast

Τα live της Miley Cyrus όσο περνάει ο καιρός είναι ο ορισμός του “φάτε μάτια ψάρια” (PHOTOS)

H Hannah Montana έχει πάει τις συναυλίες της σε άλλο επίπεδο

LUBEN CREW

11 Οκτωβρίου 2016

 

Είναι πασιφανές εδώ και καιρό ότι η διάσημη τραγουδίστρια Miley Cyrus δεν είναι πλέον το ντροπαλό κοριτσάκι που υπάκουα “έτρεχε” το franchize της Disney “Hannah Montana.

Συζητήσεις έχει προκαλέσει η τελευταία συναυλία της Miley στην οποία η τραγουδίστρια προσέφερε μια hands-on εμπειρία στους θαυμαστές της. Όπως δημοσιεύτηκε σε ένα thread στο Reddit, το βίντεο από το live της Miley Cyrus σόκαρε αρκετό κόσμο στο ίντερνετ (λες και το ίντερνετ δεν έχει δει ήδη τα πάντα): Στο video η Cyrus αφήνει τους θαυμαστές της να της τρίβουν τα γεννητικά της όργανα και γενικά να τρίβουν ό,τι μπορούν να φτάσουν.

Φυσικά βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος καλλιτέχνης/τραγουδιστής/Preformer εμφανίζεται προκλητικός ή και γυμνός on stage. To έχουν κάνει στο παρελθόν πολλοί, όπως ο Iggy Pop, οι Rammstein και πολλοί άλλοι.

 

31741UNILAD-imageoptim-nvXdklE

 

Η Miley έχει ήδη κράξει τον Jimmy Fallon για την επιλογή του να καλέσει τον Donald Trump στο show του, δήλωσε ότι δεν θα ξαναεμφανιστεί σε κόκκινο χαλί αναφέροντας “Why, when people are starving, am I on a carpet that’s red?” και γενικά έχει πει διάφορα ενδιαφέροντα πραματάκια τον τελευταίο καιρό. Σίγουρα πιο ενδιαφέροντα από όλα όσα έλεγε όσο ήταν η Hannah Montana της Disney.
49441UNILAD-imageoptim-BElPKlv 59033UNILAD-imageoptim-LYVsDXy 62203UNILAD-imageoptim-JiuWJED

 

Πάντως και η Cyrus και οι θαυμαστές της φαίνονται κομπλέ και χαρούμενοι. Plus, έτσι αποκτούν ακόμη περισσότερο νόημα οι πρώτες θέσεις στο stage.

 

how-well-do-you-remember-hannah-montana-2-24324-1462810165-0_dblbig

 

Best of internet