Quantcast

Ο Mr Robot χάκαρε τα ΕΜΜΥ και γύρισε σπίτι με το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου (VIDEO)

Έτοιμος να χακάρει τον κόσμο όλο

President Creed

19 Σεπτεμβρίου 2016

Λίγο πριν το τέλος της (σχετικά απογοητευτικής) 2ης σεζόν Mr Robot, ο πρωταγωνιστής της σειράς, Rami Malek, γύρισε χθες σπίτι του με ένα βραβείο ΕΜΜΥ. Αυτό φυσικά ήταν το πρώτο βραβείο ΕΜΜΥ για τον Malek, o oποίος ενσαρκώνει τον Eliot και προφανώς η ερμηνεία του στη σειρά Mr Robot κάτι έκανε στο κοινό, αφού διακρίθηκε ανάμεσα σε σημαντικές υποψηφιότητες (Κέβιν Σπέισι για House of Cards) με το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά.

malek

 

Στη φετινή (68η) απονομή των βραβείων Emmy 2016 που έγινε στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες την Κυριακή το βράδυ, το Game of Thrones πήρε παραμάζωμα τα περισσότερα βραβεία.

giphy (1)

Την έκπληξη έκανε η βράβευση του Patton Oswalt, σεναριογράφου αρκετών Special επεισοδίων του Saturday Night Live. Μάλιστα ο Oswalt στον ευχαριστήριο λόγο του ευχαρίστησε την κόρη του, η οποία τον περίμενε σπίτι του, αλλά και τη γυναίκα του, η οποία πέθανε τον Απρίλιο σε ηλικία 49 χρονών.

 

“Please tell me you are seeing this too”

O ακοινώνητος Eliot και ενίοτε Mr Robot μάλλον ήταν ένας ρόλος που ταίριαζε αρκετά στον Rami Malek, αφού οι πρώτες του κουβέντες μόλις παρέλαβε το βραβείο του ήταν “Please tell me you’re seeing this too”. O Eliot θέλει να χακάρει τον καπιταλισμό, ο Malek πάντως κατάφερε να χακάρει τη showbiz και τα βραβεία EMMY. Αγαπάμε τον Eliot κι επειδή είμαστε από χωριό και δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το ρόλο από τον ηθοποιό, αγαπάμε και τον Rami Malek.

Όπως δήλωσε ο ίδιος “παριστάνω ένα νέο άντρα που όπως και πολλοί από εμάς είναι εξωφρενικά απομονωμένος και το λυπηρό είναι ότι δεν είμαι σίγουρος πόσοι από εμάς θα ήθελαν να κάνουν παρέα με ένα τύπο σαν τον Έλιοτ. Θέλω να τιμήσω τους απανταχού Έλιοτ επειδή υπάρχει μέσα σε όλους μας λίγος Έλιοτ, έτσι δεν είναι;

Φυσικά και τον ρώτησαν για το τι θα πρέπει να περιμένουμε απ’ την 3ησεζόν της σειράς, αλλά ο Malek αρνήθηκε να απαντήσει επειδή ο Sam Esmail (σ.σ. ο δημιουργός της σειράς) “θα τον σκότωνε” άμα έκανε spoil για τη συνέχεια.

 

 

Μαρτύρησε όμως ότι ήδη έχει γυρίσει μια σκηνή για την 3η σεζόν, οπότε ξέρουμε στα σίγουρα ότι η δεύτερη δεν θα είναι η τελευταία σεζόν.

giphy

Best of internet