Quantcast

Η συνέντευξη του John Carpenter στην εκπομπή Μπράβο Ρούλα ήταν πιο τρομακτική από τις ταινίες του (VIDEO)

Δώστε ενα OSCAR Α’ γυναικείου ρόλου στη διερμηνέα της συνέντευξης

President Creed

30 Μαΐου 2016

Από τον Ρίκι Μάρτιν και τη Μαντόνα στον Τζόν Κάρπεντερ, η Ρούλα Κορομηλά απείχε κάμποσα υαλουρονικά και 4 μνημόνια μακριά. Τις ένδοξες εποχές που η Ρούλα Κορομηλά ήταν η εθνική μας παρουσιάστρια και έφερνε στα σκαλάκια του δημαρχείου της Ερμούπολης τον Ρίκι Μάρτιν και έδινε λίγη από τη λάμψη της στην Τσένι φρομ δε πλόκ, έρχονται να διαδεχτούν οι εποχές που ήμαστε ήδη στο 2016 και η Ρούλα Κορομηλά έχει πλέον βραδυνή εκπομπή στο E TV.

To Σάββατο, μάλιστα στην εκπομπή της, η Ρούλα η Κορομηλά είχε καλεσμένο τον Τζόν Καρπεντερ, ο οποίος είχε έρθει για μια συναυλία στην Αθήνα από την προηγούμενη ημέρα. Μάλιστα η ανακοίνωση της εκπομπής έλεγε τα εξής:

Είστε έτοιμοι για τον άρχοντα του τρόμου; Ο John Carpenter έρχεται αποψε στο ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ.

Σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός, μοντέρ, συνθέτης μα πάνω από όλα δημιουργός.

Αναμφίβολα μια από τις πιο σημαντικές κινηματογραφικές φυσιογνωμίες όλων των εποχών, άλλωστε τα κατορθώματα του στην μεγάλη οθόνη μιλούν από μόνα τους: «Απόδραση από την Νέα Υόρκη», «Ομίχλη», «Επίθεση στο σταθμό 13», «The Thing», «Christine», «Starman», «They Live» και φυσικά το αριστούργημα του «Η Νύχτα με τις μάσκες».

 

H ώρα για την ολοζώντανη σύνδεση ήρθε το βράδυ του Σαββάτου και αυτός ο περίεργος συνδυασμός Τζον Καρπεντερ – Μπράβο Ρούλα Έψιλον Τιβι έβγαλε ένα αμήχανο και τρομακτικό αποτέλεσμα, αγαπητοί φίλοι:

 

Kudos στην μεταφράστρια που κάνει το πλέον εκκνευριστικό όλων: προσπαθεί να μιμηθεί το ύφος του κάρπεντερ την ώρα που μεταφράζει, καταλήγοντας να ακούγεται τελικά σαν ρεπόρτερ του σταρ που περιγράφει τη γέννηση ενός πάντα στο ζωολογικό κήπο του Πεκίνου.

Best of internet