Quantcast

Ο Ricky Gervais γλέντησε πάλι όλους τους καλεσμένους στις Χρυσές Σφαίρες (VIDEO)

Επιτέλους έδωσαν ένα βραβείο και στον Di Caprio

President Creed

11 Ιανουαρίου 2016

O τιτανομέγιστος Εγγλέζος κωμκός Ricky Gervais παρουσίασε για ακόμη μια χρονιά τα βραβεία Χρυσής Σφαίρας, κάνοντας όλα τα politically incorrect αστεία τα οποία ένας Αμερικάνος θα ντρεπόταν να κάνει. Η βραδιά φαινόταν πώς θα εξελιχθεί πριν καν ξεκινήσει η μετάδοση της εκδήλωσης, με τον Gervais να δημοσιεύει στο twitter του αυτό:

 

Όλος ο καλός ο κόσμος μαζεύτηκε στο Beverly Hilton Hotel με την ελπίδα να φύγει με ένα βραβείο και χωρίς να ξεφτυλιστεί από τον Ricky Gervais. Κάποιοι τα κατάφεραν. Κάποιοι όχι.

ricky opening

 

Ο Gervais καλωσόρισε τους καλεσμένους του λέγοντας τους λίγο πολύ “Σκάστε, σιχαμένα χαπακωμένα σεξουαλικά αποκλίνοντα αποβράσματα” και συνέχισε τον εναρκτήριο λόγο του με αντίστοιχη διάθεση:

 

Η βραδιά άξιζε εκτός των άλλων για το βλέμμα του Leonardo DiCaprio όταν περνούσε από δίπλα του η Lady Gaga

golden globes dicaprio gaga

 

Για τις δύο πιο απίστευτες τύπισσες του Hollywood (Amy Schumer & Jeniffer Lawrence) και το δικό τους βλέμμα στην κάμερα

jeniffer

 

Για την βράβευση του Leonardo Di Caprio. Εδώ στέλνει φιλάκια στα επερχόμενα Όσκαρ.

leo

 

Για το βιβλίο το οποίο τύπωσε ο θεούλης ο Azis Ansanri για την χθεσινή απονομή με τίτλο “Losing to Jeffrey Tambor with dignity”, προβλέποντας λανθασμένα οτι θα βραβευτεί ως καλύτερος ηθοποιός ο J.Tambor για το Transparent (ενώ τελικά βραβεύτηκε ο Gael Garcia Bernal για το “Mozart in the Jungle”).

book

 

Φυσικά όταν ήρθε η ώρα o Ricky Gervais να καλωσορίσει στη σκηνή τον Mel Gibson τα πράγματα ήταν αμήχανα μιας και το καυστικό χιούμορ του Gervais είχε περιποιηθεί στο παρελθόν τον Mel. Και έγιναν ακόμα πιο αμήχανα όταν ο Gervais θύμισε στο κοινό οτι τον είχε ξαναπιάσει στο στόμα του. Και τερμάτισε το awkwardness όταν ο Gervais ξαναβγήκε στη σκηνή και ρώτησε τον Mel Gibson κάτι το οποίο το NBC το λογόκρινε:

https://www.youtube.com/watch?v=RhGGCCmbwvc

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Gervais στο twitter, ρώτησε τον Mel “what the fuck does Sugar Tits even mean?” αναφερόμενος σε ένα περιστατικό όπου ο Mel Gibson συνελήφθη οδηγώντας μεθυσμένος απευθύνθηκε σε μια αστυνομικό λέγοντάς της “What do you think you’re looking at, sugar tits?”.

sugartits

 

 

 

 

Άντε και του χρόνου

Best of internet