Quantcast

Fargo: Έρχεται η καινούρια τηλεοπτική σειρά από τους αδερφούς Κοέν

Το τρέιλερ της καινούριας σειράς που σίγουρα θα κολλήσουμε μόλις κυκλοφόρησε

danaouki-hime

19 Μαρτίου 2014

1395233685279

Σήμερα επιτέλους είδαμε ένα πιο ολοκληρωμένο τρέιλερ για την καινούρια – πολλά υποσχόμενη – σειρά του FX, το Fargo. Πρόκειται για μια ελεύθερη τηλεοπτική διασκευή της θρυλικής μαύρης κωμωδίας των αδερφών Κοέν, μια συλλογή σκοτεινών ιστοριών σε επαρχιακή – φυσικά μόνιμα χιονισμένη – πόλη της Μινεσότα.  Η ήσυχη κοινότητα ταράζεται από την άφιξη του μυστηριώδη Lorne Malvo, τον οποίο υποδύεται ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Ο Malvo απλώνει παντού δίχτυα του και καταφέρνει να επηρεάσει με τις δολοπλοκίες και την κακία του έναν “αγαθό” ασφαλιστή τον Lester Nygaard, οδηγώντας τον σταδιακά στην καταστροφή. Τον Lester ενσαρκώνει ο αγαπημένος Μάρτιν Φρίμαν (Χόμπιτ, Σέρλοκ Χολμς), ενώ στο καστ συμμετέχει και ο Μπομπ Όντενκιρκ (Breaking Bad).

Από το τρέιλερ παίρνουμε μια μικρή ιδέα για το στυλ της σειράς, το οποίο ακολουθώντας την τάση της περιόδου, είναι άκρως κινηματογραφικό και σαφώς επηρεασμένο από τον κυνισμό των Κοέν.

https://www.youtube.com/watch?v=6jFU0r0xG_c

Πριν από αυτό το τελευταίο τρέιλερ είχαν κυκλοφορήσει έντεκα αρκετά έξυπνα teaser τα οποία μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα παρακάτω για να σας εξάψουν ακόμη περισσότερο την φαντασία. Το Fargo θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απρίλη και θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Μέχρι τότε υπομονή!

Best of internet