Quantcast

Τα καλύτερα memes από το σαββατοκύριακο που όλο το ίντερνετ έπαθε «ούτε ψάχνομαι ούτε μου λείπει κάτι»

Ίσως έχει κουραστεί ήδη το αστείο, ίσως όχι, αλλά εμείς τα μαζέψαμε και προχωράμε

THE NERDSTREAM

27 Μαρτίου 2023

Σε περίπτωση που ζείτε κάτω από κάποια πέτρα, ή σε περίπτωση που είστε από αυτούς που όλο το ΣΚ έγραφαν σε σχόλια “από πού είναι αυτό ρε παιδιά” και τελικά δεν πήραν ποτέ απάντηση, εδώ και λίγες μέρες κυριολεκτικά όλο το ελληνικό ίντερνετ ασχολείται με τον μαν που έστελνε ηχητικά πεφτουλο-μηνύματα σε ό,τι θυληκό κινείται απ’ τον Εύρο ως την Κρήτη με την ατάκα-σφραγίδα «καταρχάς να σου πω πως ούτε ψάχνομαι ούτε μου λείπει κάτι…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @antrasstigmh

Απ’ ό,τι φαίνεται, αυτό το viral φαινόμενο ανδρικής ονλάην κριπουλίασης ήταν ακριβώς το πράγμα για το οποίο ψαχνόταν και αυτό το κάτι που έλειπε από το ελληνικό ίντερνετ, μιας και όλο το σαββατοκύριακο δεν σταμάτησαν να κυκλοφορούν memes που παρωδούσαν την φάση του A.I. γύπα με την κωδική ονομασία Σταύρος Γεωργάς, του σπουδαίου αυτού ευρήματος από το TikTok που διαδόθηκε σαν wildfire στον κάμπο του κυβερνοχώρου.

Κι επειδή προφανώς το potential για αχαλίνωτο crossover του meme με pop culture υλικό ήταν τεράστιο, το Facebook group του ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ ξεσάλωσε, όπως ήταν αναμενόμενο. Ίσως πλέον ο κύκλος ζωής των memes να είναι τόσο μικρός που να καταλήγεις να σιχαίνεσαι να τα βλέπεις μόλις λίγες ώρες αφότου σκάσουν μύτη, αλλά προς το παρόν ας απολαύσουμε ψύχραιμα το μπιλμπάο που έγινε όλο το ΣΚ. Μαζέψαμε τα καλύτερα λοιπόν:

Best of internet