Quantcast

Πέθανε ο πράσινος Power Ranger, Jason David Frank

Ο Αμερικάνος ηθοποιός και mixed martial artist που σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια ήταν μόνο 49 ετών, RIP

THE NERDSTREAM

21 Νοεμβρίου 2022

Ο Αμερικάνος ηθοποιός και mixed martial artist Jason David Frank έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 49 ετών. Σε περίπτωση που δεν σας λέει κάτι το όνομα, τότε σίγουρα θα σας πει κάτι το γεγονός ότι στα 90s έπαιζε τον πράσινο Power Ranger (κι έπειτα και τον λευκό) στην τηλεοπτική σειρά που σημάδεψε τα παιδικά μας σαββατοκύριακα.

Η είδηση αρχικά κυκλοφόρησε το Twitter και για ένα διάστημα υπήρχε η υποψία πως ήταν hoax, αλλά σταδιακά άρχισαν να έρχονται επιβεβαιώσεις για την δυσάρεστη είδηση. Η βασική επιβεβαίωση ήρθε από τον προπονητή του, Mike Bronzulis, με ένα post στο Facebook, ενώ αργότερα το επιβεβαίωσε και ένας από τους ατζέντηδές του. Η οικογένειά του Frank μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει πάντως κάποια επίσημη ανακοίνωση όσον αφορά το γεγονός ή την αιτία θανάτου (μόνο κάποιες φήμες που δεν θα αναπαράξουμε εδώ).

Για την ιστορία, ο Frank ξεκίνησε να παίζει τον ρόλο του Tommy Oliver το 1993 στο 17ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν Mighty Morphin Power Rangers, ενώ στην δεύτερη σεζόν μετεξελίχθηκε σε λευκό Power Ranger, σε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα arcs της σειράς. Κατά διαστήματα ο Frank συνέχισε να εμφανίζεται στην σειρά, με την τελευταία του συμμετοχή να γίνεται το 2018 στην 24η σεζόν. Συνολικά έπαιξε σε 10 σεζόν και 4 ταινίες του franchise, αποτελώντας μια από τις πιο συνεπείς παρουσίες του.

Πάμε να αποχαιρετίσουμε με κάλεσμα Dragonzord, RIP. <3

Best of internet