Quantcast

Ο δημιουργός του Yu-Gi-Oh πέθανε στη θάλασσα προσπαθώντας να σώσει άλλους από πνιγμό

Ο 60χρονός Kazuki Takahashi έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο, αλλά οι λεπτομέρειες για τον θάνατό του μόλις τώρα βγαίνουν στη δημοσιότητα

THE NERDSTREAM

12 Οκτωβρίου 2022

Τον Ιούλιο που μας πέρασε, μαθεύτηκε ο θάνατος του Kazuki Takahashi, δημιουργού του manga Yu-Gi-Oh που έπειτα γέννησε το εξαιρετικά δημοφιλές anime και παιχνίδι καρτών. Αν είστε παιδί που μεγάλωσε στα 90s και τα 00s, τότε οι συστάσεις είναι κάτι παραπάνω από περιττές.

Αρχικά, ο θάνατος του 60χρονου δημιουργού αποδόθηκε σε πνιγμό στην θάλασσα, αλλά δεν είχαν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του περιστατικού. Τώρα, μια αναφορά που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα του αμερικάνικου στρατού αποκαλύπτει πως ο Takahashi πνίγηκε προσπαθώντας να διασώσει άλλα άτομα που κινδύνευαν στην θάλασσα.

Σύμφωνα με την δημοσίευση, ο Αμερικάνος στρατιώτης που βρισκόταν στο σημείο δήλωσε πως ο Takahashi βούτηξε στο νερό την ώρα του παλιρροϊκού κύματος για να βοηθήσει τρία άτομα που κινδύνευαν. Το περιστατικό συνέβη στο δημοφιλές σημείο καταδύσεων Mermaid’s Grotto στο χωρίο Όννα της Οκινάουα.

Ο στρατιώτης Robert Bourgeau κατάφερε να διασώσει τα άλλα τρία άτομα αλλά όχι τον Takahashi, ο οποίος πάλεψε με τα κύματα αλλά δεν τα κατάφερε να επιβιώσει. “Είναι ήρωας”, δήλωσε ο Bourgeau για τον Takahashi, συμπληρώνοντας ότι “πέθανε προσπαθώντας να σώσει άλλους ανθρώπους”. Και θα συμφωνήσουμε.

Rest in peace, πραγματικά.

Best of internet